Ízlések és pofonok. Ha külön életet élsz, és ez így neked megfelel, akkor miért csinálnád rosszul? Édesanyád úgy szokta meg (mellesleg az enyém is :) ), ezért úgy csinálja, te pedig másképp. Ha amúgy sem lenne időd 30-40 percet állni a vasalódeszka előtt, akkor szerintem főleg nincs itt probléma. Én úgy csinálom, ahogy anyud szokta, de ettől nem tartom a te módszeredet rossznak
2014. aug. 5. 18:54
2/16 anonim válasza:
Szerintem csináld úgy ahogy neked jól esik.. Nincs megszabva, hogyan kell. Ágyneműt meg én se vasalnék, de ha anyukád szereti, az se baj szerintem.
2014. aug. 5. 18:56
3/16 anonim válasza:
Akkor én is rosszul csinálom:))Régen mindent vasaltam,aztán tele lett a puttonyom,a vasalt pólót vasalhattam ujra ne legyen a hátán a 2 csík:)Hát én is azt vasalom ami épen kell.Beszárad leszedem össze hajtogatom,és be a gardróbba aztán ha kell előveszem és kivasalom.igy csak 1szer vasalok.Ne is törödj vele a te ruhád azt és ugy csinálsz vele ahogy neked jó.
2014. aug. 5. 18:57
4/16 A kérdező kommentje:
Időm az lenne, de utálom mint a csuda :)
Külön élek, saját család... A vasalás téma úgy merült fel nálunk hogy tőle kaptam a 20. szülinapomra. (ki mástól :)) Addig tökéletesen elég volt a kis utazó-vasalóm, ami akkora mint egy játék.
(Amúgy ki a fene visz vasalót utazásrá?!)
2014. aug. 5. 19:00
5/16 anonim válasza:
A vasalás a legpepecselősebb és legutálatosabb munka a világon. Fhuu de utálom, nem is vasalok. Ráadásul felesleges, vállfán száritom az ingeim és tök pöpecek lesznek.
2014. aug. 5. 19:04
6/16 anonim válasza:
Én is csak azt vasalom, amit kell, sajnos vannak olyan ruháink, amiket mindenképpen kell. De én is csak használat előtt. Az ágyneműt meg én sem szoktam.
2014. aug. 5. 19:18
7/16 anonim válasza:
Szerintem tökéletesen csinálod. 16/L
2014. aug. 5. 19:22
8/16 anonim válasza:
Én is így csinálom. De nekem időm sincs, két kisgyerek mellett a "túlélésre" hajtok.
Reggel felkelek, mielőtt a férjem munkába indul, vasalok neki inget, nadrágot, és frissen vasalt szép ruhában indul dolgozni. A vasaló meg kevesebb, mint fél perc alatt felmelegszik. Csináld, ahogy neked jó.
2014. aug. 5. 19:45
9/16 anonim válasza:
Én is utálok vasalni. sok idő, meg egy csomó felesleges munka. Úgy csinálom mint te.
2014. aug. 6. 05:41
10/16 A kérdező kommentje:
Ráadásul a szekrényben is gyurodik az akasztott ruha is, ha sok holmit zsúfol be az ember. (bevallom:hajtogatni se szeretek. A melegítők is vállfán lógnak)
Meg valahogy nem tesz boldoggá a sok élre vasalt ruha a szekrényben. Hidegen hagy. Szívem szerint begyűrném az összeset.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!