Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Tényleg rosszul csinálom?

Tényleg rosszul csinálom?

Figyelt kérdés

Csak azt vasalom ki ami éppen kell.

Ritkán pólókat, az inget felvétel előtt.

Ágyneműt egyáltalán nem, mert minek? Egy használat után tiszta gyürek.

Édesanyám mindent egyszerre kivasal (előtte jól felgyűjti)

Szerinte energiapazarlás mindig pár percre felheviteni a vasalót, meg milyen szép ahogy az élre vasalt pólók, ágynemű sorakozik a szekrényben.

2014. aug. 5. 18:51
1 2
 1/16 anonim válasza:
Ízlések és pofonok. Ha külön életet élsz, és ez így neked megfelel, akkor miért csinálnád rosszul? Édesanyád úgy szokta meg (mellesleg az enyém is :) ), ezért úgy csinálja, te pedig másképp. Ha amúgy sem lenne időd 30-40 percet állni a vasalódeszka előtt, akkor szerintem főleg nincs itt probléma. Én úgy csinálom, ahogy anyud szokta, de ettől nem tartom a te módszeredet rossznak
2014. aug. 5. 18:54
 2/16 anonim válasza:
Szerintem csináld úgy ahogy neked jól esik.. Nincs megszabva, hogyan kell. Ágyneműt meg én se vasalnék, de ha anyukád szereti, az se baj szerintem.
2014. aug. 5. 18:56
 3/16 anonim ***** válasza:
Akkor én is rosszul csinálom:))Régen mindent vasaltam,aztán tele lett a puttonyom,a vasalt pólót vasalhattam ujra ne legyen a hátán a 2 csík:)Hát én is azt vasalom ami épen kell.Beszárad leszedem össze hajtogatom,és be a gardróbba aztán ha kell előveszem és kivasalom.igy csak 1szer vasalok.Ne is törödj vele a te ruhád azt és ugy csinálsz vele ahogy neked jó.
2014. aug. 5. 18:57
 4/16 A kérdező kommentje:

Időm az lenne, de utálom mint a csuda :)

Külön élek, saját család... A vasalás téma úgy merült fel nálunk hogy tőle kaptam a 20. szülinapomra. (ki mástól :)) Addig tökéletesen elég volt a kis utazó-vasalóm, ami akkora mint egy játék.

(Amúgy ki a fene visz vasalót utazásrá?!)

2014. aug. 5. 19:00
 5/16 anonim ***** válasza:
A vasalás a legpepecselősebb és legutálatosabb munka a világon. Fhuu de utálom, nem is vasalok. Ráadásul felesleges, vállfán száritom az ingeim és tök pöpecek lesznek.
2014. aug. 5. 19:04
 6/16 anonim ***** válasza:
Én is csak azt vasalom, amit kell, sajnos vannak olyan ruháink, amiket mindenképpen kell. De én is csak használat előtt. Az ágyneműt meg én sem szoktam.
2014. aug. 5. 19:18
 7/16 anonim válasza:
Szerintem tökéletesen csinálod. 16/L
2014. aug. 5. 19:22
 8/16 anonim válasza:

Én is így csinálom. De nekem időm sincs, két kisgyerek mellett a "túlélésre" hajtok.

Reggel felkelek, mielőtt a férjem munkába indul, vasalok neki inget, nadrágot, és frissen vasalt szép ruhában indul dolgozni. A vasaló meg kevesebb, mint fél perc alatt felmelegszik. Csináld, ahogy neked jó.

2014. aug. 5. 19:45
 9/16 anonim ***** válasza:
Én is utálok vasalni. sok idő, meg egy csomó felesleges munka. Úgy csinálom mint te.
2014. aug. 6. 05:41
 10/16 A kérdező kommentje:

Ráadásul a szekrényben is gyurodik az akasztott ruha is, ha sok holmit zsúfol be az ember. (bevallom:hajtogatni se szeretek. A melegítők is vállfán lógnak)

Meg valahogy nem tesz boldoggá a sok élre vasalt ruha a szekrényben. Hidegen hagy. Szívem szerint begyűrném az összeset.

2014. aug. 6. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!