Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Porzsákos vagy porzsák nélküli...

Porzsákos vagy porzsák nélküli porszívót vegyek? Milyen érvek vannak egyik-másik mellett?

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Porzsák nélkülit :)

Érv: 5 db porzsák 2000 Ft-nál kezdődik. Nekem kb. 2-3 hétig elég :S

Olvastam egy olyat is, amibe valami portömörítő rendszer van, abba elég sokáig fér (p. nélküli).

Van olyan is, amiben ilyen vizes szűrő rendszer van, annál nagyon kevés por áramlik vissza.

A nagy kérdés, hogy mennyi pénzt szánsz rá, ez nagyban befolyásolja, hogy milyen típusok vannak.

Porzsákos van 5-6 ezerért is nagyon jó, p. nélküli inkább 15 körültől. Határ a csillagos ég.

2010. jan. 9. 21:56
 2/6 A kérdező kommentje:
15-nél többet nem akarok adni érte
2010. jan. 9. 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:
57%

Mikor anyósékkal laktunk volt a házban 3 porszívó.Anyósom vett egy porszák nélkülit is!Hát .....hagyott kívánni valót maga után!Hepafilteres vacak potom 30 valahány ezerért!Nagy a hangja, de nem szív semmit!Pedig tényleg nem egy alsómárkás vacakról beszélünk!

Na azóta vett egy 1600wattos porzsákosat, és a hepafilteres csodagépet pedig a kamrába száműzte!Ha porzsákost veszel, vegyél textilest, azt nem kell kidobni, csak néha bedobod a gépbe és kimosod!

2010. jan. 9. 22:17
 4/6 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval. Anyukám is hepaszűrőset vett 2 éve, és szintén valami jobb kategóriásat. minden második porszívózás után pucolni kell a tartályát, és alig szív. én már olyan pipa vagyok tőle,hogy jövő héten veszek, jó öreg porzsákosat, mert a kisfiam mászni kezd hamarosan,és nem lesz elég a félmunka. Nem mondhatom neki,higy ma ne másszál, mert nem szívott jól a őporszívó megint:(
2010. jan. 9. 23:21
 5/6 anonim ***** válasza:
A régi jól bevált textil porzsákos gépet vegyétek min. 1500W-ost. Kaptunk egy porzsák nélküli gépet,és csak a nyüg van vele,tök hamar tele lesz,és ekkor már alig szív,míg a porzsákost sokáig lehet használni,nem csökken a szívó teljesítmény 1-2-3 porszívózás után. Persze azért ezt is kell,csak sokkal ritkábban.
2010. jan. 10. 07:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Az enyém LG Cyclon imádom. Nem volt olcsó és takarítani kell a hepa szűrűt,de legalább nem fújja vissza a port a lakásba.
2010. jan. 10. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!