Porszivot milyet vegyek? Min.2000 w-osra gonolok hogy eros legyen. Porzsakos vagy nelkuli a jobb? Babaszobaban hasznalnam es a mostani nyomja magabol a port ki. Zsakos.
Szia.
Nem a csak a motor teljesítményét kell nézni hanem a szívó teljesítményt is, a kettő nem áll egyenes arányosságban!!
A papír porzsákos nálam eleve kizárt, rossz hatásfok melegszik a motor, drága a zsák, a tartályosban lévő szűrő sem olcsó de ezt ugye nem reklámozzák, elég gyakran kell cserélni. Szerintem még mindig a textil porzsákos a leg megfelelőbb persze a szivacsokkal együtt ezt is ki kell mosni, semmi baja nem lesz.
Sok márka van a piacon de mint villszer javaslom az ETA márkát(ETA.hu) nagyon jó és megbízható készülékek és a mai világban nem sok ilyen van.
Remélem tudtam segíteni.
nekem porzsák nélküli Samsung van. nagyon örültem neki anno mikor sikerült megvenni, mert a zsákostól már idegbajt kaptam, olyan nehéz volt rendesen kiüríteni. ezt meg csak kiöntöm mint a kannából a teát. :D
a filter szivacsból van, bedobom a mosásba hetente, jó illatú és tiszta lesz.
ez csak 1600 w-os, de nagyon jól szív, pláne ha tiszta a tartály és a filter is.
ajánlom.
Mi is így kerestünk anno és találtunk az Auchanban EIO Cyclopower német porszívót, ami nem zsákos, hanem pollenszűrős, filteres,1600w-os. Azért választottuk ezt, mert ez volt az egyetlen, aminek még erős fémből van a nyele és nem akar széthullani,mint a többi porszívó. Automata kábelbehúzója van, a filtert el lehet mosni, nagyon könnyen kivehető, nem kell bele porzsák sem.
22 000 ft volt 4 éve.
Érdekes dolgokat írnak itt egyesek.
1.: Utálja a papírzsákosat, mert nehéz üríteni. Könyörgöm, azt nem ürítik, hanem cserélik!
2.: Textilzsákot mossák, és illatos, meg tiszta lesz. ez igaz, csak a mosástól oda a jó szűrőképesség!
3.: Vizes porszívó. Jó-jó, valóban jól tisztít. Viszont minden porszívózás után alaposan ki kell takarítani, mert berohad, beposhad. Ráadásul viszonylag hamar tönkremennek ezek a gépek.
Ha meg igazán jót akarsz venni, annak horror ára van.
Két fajtát ajánlok:
1.: HEPA szűrős porszívó, bár azt sem egyszerű takarítani.
2.: Porzsákos porszívó, szintetikus porzsákkal(nem textil!) vagy ha az drága neked, akkor papír zsákkal. Szerintem a 2500Ft 10db zsákért, ami akár 1 évig is elég, megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!