Normális, hogy a szobatársam ha hazajön, mindig azonnal lemossa a cipője talpát?
Figyelt kérdés
Kérdeztem, hogy miért csinálja, annyit mondott, hogy mert szereti, ha tiszta a cipője, de látszólag nagyon kerüli a témát... nem nagyon ismerem a lányt, két napja költözött csak be.2010. jan. 9. 12:37
11/21 anonim válasza:
Gondolom anno kutyaszarba lépett :D
12/21 anonim válasza:
hát, nem lehet kérni hogy tegyenek téged másik szobába? én nem mosnám le a cipőm a kedvéért. és ezt meg is mondanám neki. amúgy magával a cipőmosással nem lenne gond, legalább nem viszi be az utcáról a koszt meg bacilust, de tényleg az ajtó előtt kéne, és nem redvás szennyes vízen napokon át, mert úgy semmi értelme nincs:S
13/21 anonim válasza:
ja meg hogy széthordja a vizet.. nagyobb kárt csinál mint jót. szerintem hülye.
14/21 A kérdező kommentje:
Most hogy szóltam, szárazra törli a talpát, és mondta, hogy naponta fog új vizet engedni magának... most is lecserélte, és láttam, hogy telenyomja Domestosszal. Közben kicsit beszéltünk erről a problémáról, mondta, hogy tisztaságmániás, de megérti, hogy én nem vagyok az, viszont rossz neki nézni, hogy az én cipőimnek piszkos a talpa. Nagyon sajnálom szegényt, hogy "beteg", szeretnék rajta segíteni, az meg nem megoldás, ha egyedül hagyom:S
2010. jan. 9. 16:38
16/21 anonim válasza:
Domestossal? Te jó ég, én elküldeném a sunyiba, megmondanám, hogy nekem kényes drága cipőim vannak eszem ágában sincs kockáztatni a domestosos vizet...
17/21 A kérdező kommentje:
Az a fura, hogy arra nem kényes, hogy a padló meg az asztala tiszta legyen, csak az a fontos, hogy a cipője... Elmondása szerint hord magával nedves törlőkendőt, és meg szokta törölni a cipőjét útközben is... De egyébként meg olyan kedves lány, ő lenne az ideális szobatárs:(
2010. jan. 9. 17:01
18/21 anonim válasza:
Készítsen a vödör mellé 1 papucsot.Ennyi esze sincs!
19/21 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy konkrétan arra hárklis, ha a cipő talpa (meg a ruhája általában... kiderült közben, hogy minden alkalommal tiszta nadrágot vesz...) piszkos, nem a szoba tisztasága számít...
2010. jan. 9. 21:28
20/21 anonim válasza:
jujj... kezeltesse magát, amíg nem késő.
ismertem egy nőt, aki szintén tisztaságmániás volt. elromlott a porszívó, és olyan hisztit csapott, hogy a család azonnal rohant a tescoba újat venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!