Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivel várjam, ha hazajön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Narwik kérdése:

Mivel várjam, ha hazajön?

Figyelt kérdés
A kiszemeltemmel egyszer randiztunk még májusban,csak sajnos ki kellett mennie külföldre,és október végén jön haza,megbeszéltük,hogy érkezése után átjön hozzánk (albérletben lakom).Mivel várjam őt,hogy készüljek,hogy jól érezze magát,és hogy emlékezetes legyen?Srácok ti minek örülnétek leginkább?
2011. okt. 3. 18:01
 1/9 anonim ***** válasza:
szex
2011. okt. 3. 18:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Valahogy sejtettem,de ha ez lenne a második randink-eddig csak a neten tartottunk a randi után a kapcsolatot-akkor ez nem korai?
2011. okt. 3. 18:06
 3/9 anonim válasza:
egy szexi ruciban ;))) :)) sok sikert :))
2011. okt. 3. 18:11
 4/9 anonim ***** válasza:

hát nézd....

Elég sok nő van és elég sok pasi is akinek fontos a szex , és fontos nekik, hogy a jövőben jó lesz e, ezért vannak akik mihamarabb lefexenek az adott pasival, hogy ez kiderüljön. Amiben végül is nincs semmi rossz.

Mert vannak akiknek fontos a szex és nem csak a lelkizés... :)

de lássuk csak :)

Ha megjön , menj oda húzd le magadhoz, csókold meg, mond h hiányoztál meg ilyenek, aztán mond h készítettél vacsit, (egy bolognait simán meg tudsz főzni, tésztát kell csak meg veszel üvegeset) aztán, üljetek le és etessétek meg egymást egy villával te őt egy villával ő téged.... aztán kaja közben néha csókold meg...

majd irány az ágy...és szex után összebújva beszélgethettek, hogy milyen csodás az élet :)

2011. okt. 3. 18:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik,ez lesz a B terv:) Bár ő kijelentette,hogy nem kizárólag csak a szex miatt jön,bár én nem lennék ellenére. :)Csak nem akarok könnyen kaphatónak tűnni,mert még mindig úgy érzem,hogy annyira azért még nem ismerjük egymást,hogy rögtön ágyba ugorjunk..
2011. okt. 3. 18:17
 6/9 anonim ***** válasza:

nem mondtam h rögtön szex is kell....de kaja közben mikor a szájába adod utána mindig lehet egy gyengéd csók....

de nem hinném h a szex ellenére lenne..... :)

2011. okt. 3. 18:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Biztos örülne neki,ha úgy adódna a dolog..csak ha rögtön odaadom magam,akkor nem veszti el hamarabb az érdeklődését?
2011. okt. 3. 19:45
 8/9 anonim ***** válasza:

ez a kettő nem függ össze! :)

Én 8 nap ismerettség után feküdtem le a jelenlegi párommal, és 3x találkoztunk, és 4. alkalommal megtörtén, de már 14 hónapja...

2011. okt. 3. 19:59
 9/9 anonim ***** válasza:

fasírt:)

Főzd,sűssd meg a kedvencét és az estét valami sexy ruciban egy üveg bor mellett....

Esetleg hívd át az egyik barátnődet akivel majd jól elkényeztetitek a pasit(egyszerre)

2011. okt. 5. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!