Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel várjam, ha hazajön?
hát nézd....
Elég sok nő van és elég sok pasi is akinek fontos a szex , és fontos nekik, hogy a jövőben jó lesz e, ezért vannak akik mihamarabb lefexenek az adott pasival, hogy ez kiderüljön. Amiben végül is nincs semmi rossz.
Mert vannak akiknek fontos a szex és nem csak a lelkizés... :)
de lássuk csak :)
Ha megjön , menj oda húzd le magadhoz, csókold meg, mond h hiányoztál meg ilyenek, aztán mond h készítettél vacsit, (egy bolognait simán meg tudsz főzni, tésztát kell csak meg veszel üvegeset) aztán, üljetek le és etessétek meg egymást egy villával te őt egy villával ő téged.... aztán kaja közben néha csókold meg...
majd irány az ágy...és szex után összebújva beszélgethettek, hogy milyen csodás az élet :)
nem mondtam h rögtön szex is kell....de kaja közben mikor a szájába adod utána mindig lehet egy gyengéd csók....
de nem hinném h a szex ellenére lenne..... :)
ez a kettő nem függ össze! :)
Én 8 nap ismerettség után feküdtem le a jelenlegi párommal, és 3x találkoztunk, és 4. alkalommal megtörtén, de már 14 hónapja...
fasírt:)
Főzd,sűssd meg a kedvencét és az estét valami sexy ruciban egy üveg bor mellett....
Esetleg hívd át az egyik barátnődet akivel majd jól elkényeztetitek a pasit(egyszerre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!