Normális, hogy a szobatársam ha hazajön, mindig azonnal lemossa a cipője talpát?
Figyelt kérdés
Kérdeztem, hogy miért csinálja, annyit mondott, hogy mert szereti, ha tiszta a cipője, de látszólag nagyon kerüli a témát... nem nagyon ismerem a lányt, két napja költözött csak be.2010. jan. 9. 12:37
1/21 anonim válasza:
ha neki ez jó, miért ne moshatná le...egyébként értelmét nem nagyon látom, ha csak nem mászkál bent is cipőben, mert akkor nem akarja bevinni a koszt.
2/21 anonim válasza:
Szerintem ebben semmi beteges v őrült nincs..legalább nem hordja szét a sok koszt.
3/21 anonim válasza:
Ez egy fóbia. Nem hiszem, hogy csak ez az egy hóbortja van. Van aki mániákusan kezet mos, aki többször ellenőrzi, hogy bezárta-e az ajtót, stb. Figyeld Őt! Amíg más furcsasággal nem áll elő, ne aggódj. Ez másokra ártalmatlan "betegség". A lakásban meg megmarad a tisztaság, ami pozitívum.
4/21 A kérdező kommentje:
Igazából szerintem jobban járnánk a kosz szempontjából, ha nem mosná le mindig, mert most látom, hogy ugyanazt a vizet használja két napja. Van egy felmosóvödör az ajtó mellett, abban egy szivacs, és azzal mossa le, le se veszi hozzá a cipőt. Majd a vizes talpával sétál tovább. Nem lehet, hogy valami kényszerbetegsége van?:S Mit kezdjek vele? Vagy hagyjam, hadd csinálja? Kezd idegesíteni, de nem akarom megbántani.
2010. jan. 9. 13:47
5/21 anonim válasza:
Igen, ott valami agybaj lesz ... majd idővel kiderül!
6/21 A kérdező kommentje:
És szerinted hagyjam békén vagy szóljak neki? Nagyon aranyos lány amúgy, de nagyon érzékenynek is tűnik, és nem szeretném bántani, csak borzasztó idegesítő, hogy bejön, és utána kezdődik a vízcsobogás. Kollégiumi szobában lakunk ketten, úgyhogy nem tudok félrevonulni előle...
2010. jan. 9. 14:15
7/21 anonim válasza:
készíts ki a vödör mellé egy száraz rongyot, és kérd meg, hoyg törölje meg vele a vizes cipőtalpat, mert így minden vizes lesz persze mind ezt szépen, udvariasan
8/21 anonim válasza:
Mi is leszoktuk tisztítani a cípők talpát a nővéremmel,normlisak vagyunk.Túlzottan pedánsak és tisztaság szeretőek vagyunk.Ennyi.
9/21 anonim válasza:
Ja,mi a mosokonyhába a kis kézmosóba tisztítjuk,külön van erre "cipősszivacs".
10/21 A kérdező kommentje:
Na, szóltam neki, hogy engem kicsit zavar ez a tevékenysége, és kedvesen kértem, hogy még mielőtt bejön az ajtón, a folyosón takarítsa le a cipőjét, ha szeretné, hogy ne itt benn csobogjon (meg jeleztem, hogy jó lenne, ha szárazra törölné utána a talpát és tiszta vízzel mosná). Erre azt mondta, hogy mindenképp bent kell lemosnia, mert ha lemosta, nem léphet le a mocskos folyosón, és szeretné, ha én is minden alkalommal lemosnám a cipőm talpát, ha bejövök kintről:S:S:S Most ezzel mi a fenét lehet kezdeni?:S
2010. jan. 9. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!