Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mivel takarítsam ki a wc-t?

Mivel takarítsam ki a wc-t?

Figyelt kérdés

Van valami jó wc-tisztító? Olyan wc, hogy a közepén van a víz, nem a régi fajta, és minden lefolyik az oldalán, amit eddig öntöttem bele, pedig szeretek például ecettel takarítani, de erre az nem jött be.

Meg ott a lenti rész, ahol eltűnik a cucc, sötét barna. Anyám wcje sose volt ilyen, de itt meg évek óta el van hanyagolva és ronda. Eddig nem tudtam segíteni rajta, van rá valami jó ötlet?

2010. jan. 8. 00:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a barna valószínűleg lerakódott vízkő lesz. Öntsél bele egy teljes üveg Tiret lefolyótisztítót, és hagyd benne egész éjszakára, fel fogja oldani.
2010. jan. 8. 00:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
coca-cólával!!!!!Nem vicc!!!
2010. jan. 8. 00:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Tényleg nem vicc a Cola, önts bele egy litert éjszakára, lejön az a vízkő!
2010. jan. 8. 01:15
 4/9 anonim ***** válasza:
7%

Sötétbarna :D rákérgesedett a szar biztos :D

Amúgy spaklival csináld :D

2010. jan. 8. 01:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kipumpálod belőle a vizet és sósavat öntesz bele.
2010. jan. 8. 07:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Flóraszeptet szoktam beleönteni körbe és úgy hagyom pár órahosszáig. Attól szépen letisztul, persze van, hogy wckefével rá kell segíteni.
2010. jan. 8. 11:52
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kólát kipróbálom, a sósavat csak végszükség esetén, nem nagyon szeretnék olyanokat önteni a lefolyóba, mert azt sem tudom, hogy hova kerül.

Veszek flóraszeptet is, az oké is, hogy wc kefével is rá kellhet segíteni, de amit eddig próbáltam az mind lefolyt és olyan volt, mintha natúrban wc-keféznék, magyarul szinte semmilyen.

2010. jan. 8. 13:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
én is savat mondom,mert nekünk bevált,olyan tiszta lett az undoritó wcnk hogy el sem hittem.
2010. jan. 8. 15:06
 9/9 anonim ***** válasza:
78%

A Flóraszept viszonylag sűrű állagú, nálunk is van, hogy kicsit kezd lerakódni valami oda a víz alá. Körbelocsolom belülről a wckagylót,pár óra múlva (vagy éjszakára úgy hagyom) kifehéredik, Flóraszept nagyja ugye lassan az aljába lefolyik és ott is hat.

Én egyszer vettem lefolyótisztítót, de a műanyag lefolyócső a kádnál el kezdett ereszteni, a szaki azt mondta, hogy szerinte a tisztítószer marta meg a ragasztást, azóta nem merek ilyen erős szereket használni.

2010. jan. 8. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!