Bepenészesedik a mosógép mivel takarítsam ki?
Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 07:18
1/4 anonim válasza:
ecetettel. öntesz bele (én egy egész flakonnal szoktam), hagyod állni (ez a vízkövesedésre is jó) aztán nekiindítasz ecettel együtt egy üres 90 fokos járatot, fertőtlenít.
én ezt kb. 2-3 havonta meg szoktam ismételni, bár lehetne sűrűbben is.
2/4 anonim válasza:
Ha van rá mód, mosások között hagyd nyitva, hogy ki tudjon száradni, ne legyen örökké nedves, párás a belseje.
3/4 Egyszerű huszonéves válasza:
Az első kettő válaszolónak a tanácsait együtt alkalmazd akkor akkor lesz tuti siker!
Attól függ ki, hogyan-mennyit mos egy hónapban kell az ecetes öblítés. Heti 2-3 alkalomnál havonta ecetezek.
4/4 anonim válasza:
A trisó oldja a mosópor és az öblítő lerakódásokat.
Az ecetes kezelés előtt csinálj egyet trisóval is, utána az ecet.
Minden mosásnál tegyél a mosópor mellé egy kiskanálnyit, a ruha is tisztább lesz, jól oldja a zsíros foltokat Ha sokat teszel kiszedheti a ruha színét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!