Fehér fugámat mivel, és hogyan takarítsam? Van valami tisztítószer erre a célra?
Figyelt kérdés
Nagyon kényes havonta kefével,és domestossal takarítom,de már kopik ki!2010. aug. 15. 21:05
1/5 anonim válasza:
Én sem tudok mést mondani,csak hypo,és körömkefe, vagy csináltass szürke fugát,de ha van jó praktika én is kíváncsi lennék rá.
2/5 anonim válasza:
Én is domestossal takarítom.De én jó sűrűn rákenem a fugára szivaccsal...és rajta hagyom kb. egy-két órát..majd tiszta vizzel leöblítem!Gyönyörű fehér lesz!:)
3/5 anonim válasza:
én fellocsolok egy kis vízkőoldót, és felmosom. attól tök fehér lesz, nem kapargatom kefével.
4/5 anonim válasza:
Én is vízkőoldót használok rá. de én egy picit meg is kefézem. Pikk.pakk kész lesz.
Nálunk szürke a fuga a konyhában és a nappaliban, tévedés, hogy az nem koszolódik be..
5/5 anonim válasza:
Ha sütőport szórsz a fugába, és fogkefével átsikálod, akkor sokkal ritkábban kell utána takarítani, és szép fehér marad sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!