Mosógépből melltartó merevítőt hogy lehet kiszedni? (a dob mögé esett be, nem is látom, de hallom, hogy csörög)
Mellékeltem képeket a mosógép elejéről és dobjáról. Beko márkájú, elöltöltős, kicsi mosógép.
Lecsavaroztam a hátulját, de értelmetlen volt, mert a dobot már nem tudtam ugye kinyitni.
és
Gondolom, baj lehet belőle, ha nem szedjük ki, pl. beakad valamibe, vagy csörög majd, ha mosunk.
A dobban lévő bordákat nem lehet kiszedni?
Pattintani, lehúzni, csavarni?
Az biztos, hogy csúnya hangja lesz, ha így bekapcsolod. :D
Van más megoldás is, csak szétkell szedni a gépet.
A hátulját kell leszedni, megdönteni a gépet, és a dob legalján, a motor mögötti csövet kell leszedni, és benyúlni alá.
Nem egyszerű, az biztos...
Hiába, próbáltam, a leírásban erről meg nincs infó...akkor a főbérlőnek szólnom kell, szét tudom kapni, ha oldalra döntöm, de vissza már nem fogom tudni. (50kg vagyok, a gép is:D)
ha más ötlet nem jön, akkor veszek új ruhákat, mert nem mosok egy darabig:D
Ha az a borda nem jön ki, más megoldás nincs.
Könyv ilyet nem ír.
Szerelő is lebontja az alját, vagy ki se jön. :)
Nekünk is volt ilyen, jó meló, volt benne részem.
Viszont az röhej, hogy egy ilyen cucc, hogy tud beesni azon a kicsi lyukon..
Nem beszélve arról, hogy most vehetek új melltartót is, a pixába...nem elég, hogy most bizonytalan ideig nem mosunk.
Amúgy a lakás gondnoka meg tudja csinálni, csak jobb lett volna, ha meg tudom egyedül oldani, de nem...
Lehet kapni ilyen mosózsákot. Vagy valami hasonló a neve.
És elkerülhető az ilyen.
De az ilyen baleset is annyira de annyira ritka.
Lehet hogy több tíz évig nem lesz ilyen bajod.
Esetleg azt nézd meg, hogy a dob elején, a gumi nincs nagyon ellazulva? Mert ott keletkezhet még hiba, és úgy beeshet. Viszonylag nagy lyukat takar el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!