Hogyan szedhetem ki a penészt a mosógépből?
Figyelt kérdés
Új albérletben nagyon ronda a mosógép, egy régi fajta zanussi felültöltős gép, vastagon penészes, már kimostam ecettel 90 fokon, de minden apró résben megmaradt a penész. Főleg a mosószeres tartálynál. Ki lehet venni, de nem tudok mindenhova benyúlni, és ott maradt koszos. Hogyan szedhetem ki onnan is?2013. szept. 16. 13:05
1/5 anonim válasza:
ahova csak tudsz, oda tegyél domestost! majd egy nem használatos fogkefével szépen ki tudod pucolni! utána sima vizes ronggyal áttörlöd és kész. de e művelet után ajánlatos FEHÉRKET mosni mert az esetleges domestos maradványok kárt tehetnek a színes ruhákban!
2/5 anonim válasza:
esetleg ha fogkefe sem fér be valahová, akkor még mindig ott a fülpiszkáló! :)
3/5 gomzoli válasza:
Hogyan szedhetem ki a penészt a mosógépből?
3 mozdulattal:
-kinyitod az ajtót
-kiszeded a penészt
-becsukod az ajtót
Amúgy:
90 fokos mosás, egy liter domestost (ennek nagy részét a mosószeres- és öblítős rekeszbe öntve) a gépbe töltve, üresen. Teljesen kifertőtleníti a mosógépet.
4/5 anonim válasza:
20 százalékos ecet és szódabikarbóna! Szódabikarbónával dörzsöld át ahol tudod, majd tölts ecetet a tartályokba és indíts el egy rövid programot.
5/5 gomzoli válasza:
Ecet= sav
szódabikarbóna+ víz = enyhe lúg
Lúg+sav = semmi, ugyanis közömbösítik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!