Lesz valami baja a ruháknak, ha csak reggel veszem ki őket
a mosógépből és akkor teregetem ki?
Figyelt kérdés
Elindítottam egy mosást, de nem biztos hogy még ma megvárnám hogy lejárjon a gép és kiteregethessek.
Lesz valami bajuk a ruháknak? Mindenképp maradjak fent és várjam ki?
2013. aug. 13. 22:32
1/9 anonim válasza:
Bajuk nem lesz, de büdösek lesznek.
2013. aug. 13. 22:41
2/9 anonim válasza:
Várd meg! Berohadnak reggelig, és akkor újra indíthatod a gépet nagyon büdösek lesznek.
2013. aug. 13. 23:04
3/9 anonim válasza:
Semmi bajuk nem lesz. Nem egyszer volt már, hogy reggel elindítottam a mosógépet, és csak amikor munkából hazaértem, akkor teregettem ki. Egyáltalán nem volt büdös, pedig nagyjából annyi idő telt el, mint amennyi neked fog a reggeli ébredésig.
2013. aug. 13. 23:17
4/9 anonim válasza:
Befognak rohadni, legalább nyisd ki a mosógépet hogy szellőzzön.
Olyan nehéz 5 percet rászánni a teregetésre?
Szerintem mire kiírtad volna a kérdést már rég készen lennél vele.
2013. aug. 13. 23:21
5/9 anonim válasza:
Nem büdösek ,hanem eszméletlen gyűröttek lesznek.
Még kivasalni is nehéz ezek után
2013. aug. 13. 23:21
6/9 anonim válasza:
Nagyon gyűröttek lesznek, várd meg inkább.
2013. aug. 13. 23:39
7/9 A kérdező kommentje:
Végül nem vártam meg. Olyan álmos voltam, hogy nem mujszá volt aludnom.
Reggel teregettem ki. Semmi bajuk nem lett a ruháknak. Se nem rohadtak meg, se nem lettek büdösek.
Nem a teregetésre olyan nehéz 5 percet rászánni, de nekem a gépem bizony nem 5 perc alatt jár le.
2013. aug. 14. 08:32
8/9 anonim válasza:
Ha megfelelő öblítőt használsz és legalább a tetejét felnyitod, amennyiben felültöltős - term. - semmi bajuk, még a gyűröttségükkel sem.Én mondjuk összehajtok mindent, úgy mosom - öblítem őket, és mindig sárga SILAN-t használok, kb.1 dl-re valót öntök az öblítő program indításakor, így tuti a ruhák "szagtalansága".
2013. aug. 19. 18:32
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de menet közben ugyebár nem tudom felnyitni. Ha meg lejárt, akkor már tényleg mindegy az az öt perc amíg kiterítek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!