Miért kell használni öblítőt?
Figyelt kérdés
Most nem volt itthon öblítő, a közeli boltban csak drága van, ezért nem vettem, anélkül mostam ki egy adag ruhát.
Ugyanolyan, csak nincsen illatuk. De illatuk amúgy sincs, csak mosás után.
Vagy hosszú távon valami károsodást okoz, hogyha nem használok öblítőt? Pl. bekeményednek a rucik?
26N
2014. jún. 29. 11:19
21/21 Liza001 válasza:
Szerintem a legtermészetesebb illatú ruha az öblítő nélküli mosás, és a szabadban való szárítás. Ennél jobb nincs is... A lakásban szárítás már nem az igazi. Az öblítöt kerülöm, mert a mostanában gyártott öblítök már olyan furák, és talán büdösek is, sok ismerösöm öblítőjére pedig allergiás vagyok, ha már megszagulom szédülök... (ez eléggé elgondolkoztató, hogy egy frissen mosott ruhától szédül az ember...) Az ecettel nekem semmi bajom, nem lesznek ecetszagúak ruháim, inkább csak illatnélküliek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!