Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen mosóport, öblitőt...

Milyen mosóport, öblitőt szoktatok használni mosásnál?

Figyelt kérdés
És mennyire érezhető sokáig az adott öblítő illata száradás után? Én Coccolinót használok,de nem olyan erőteljes az illata száradás után mint amilyenre számitottam :(

2012. szept. 19. 10:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Tandillal mosok, és ecettel öblítek. Nem szeretem az illatos ruhákat, és azt sem, hogy az öblítőtől kemények lesznek a holmijaim.
2012. szept. 19. 10:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én folyékony mosószert használok

[link]

Meg Tescos sensitive öblítőt. Érezhető az illata, pont annyira, ami még kellemes, nem az az erőteljes parfümös.

2012. szept. 19. 10:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Én próbáltam a Lenor parfumelle öblitőket is,ahogy szagolgattam,na az túl erős volt. Azt szeretem ha valaki felveszi a ruhát, pl a szekrényből érződik rajta az öblitő illata.
2012. szept. 19. 10:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Ariel mosóport használok (általában, de néha mást), viszont öblítőböl mindig mást, próbálgatom őket. A Coccolino-t nem szeretem, mert annyira sűrű, higítás után sem oldódik fel mosás közben, az adagolóban ott marad az a gusztustalan trutyi...

Arra még nem jöttem rá, egyesek hogy mosnak, hogy a frissen mosott ruha illata egész nap velük (rajtuk) van, nekem már száradás után szagtalanok a ruháim. Mondjuk nem is bánom.

2012. szept. 19. 15:59
 5/8 anonim válasza:

Szia!

Én folyékony arielt használok, öblítőnek pedig mindig a lila Silant. Szerintem nagyon finom az illata, és mivel nem vagyok izzadós, télen 2 napig hordok egy ruhát, van, hogy még a második nap is öblítő illata van. :)

2012. szept. 21. 14:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Lidl-s Formil folyékony mosószert a színesekhez, fehérekhez szintén Lidl-s Maxi Trat mosóport.

Ha olyan a hangulatom, vagy jobbnak látom Ariel gélkapszulát, de az csak indokolt esetekben.

Öblítőt Coccolinot használok, a Tiara virágos a kedvencem, napi szinten hordott ruhákhoz azt használom, a ritkábban használtakhoz pedig a narancsosat. Na az tartós! :D

2012. szept. 21. 23:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Lenort használj!!! Azt lehet a legtovább érezni!!!
2012. szept. 22. 23:28
 8/8 anonim válasza:
Jelenleg tomi baby mosópor, és formil color folyékony van itthon, mindig mást veszek, szeretem abiopon takarékost, tideot, saját márkásakat, pl rossmann, dm.... van a mikor kipróbálok olcsóbbakat is, eurós boltban is szoktam venni néha, de ott csak az ismertebbeket. öblítőt nem használok, nem szeretem, egyszerűen nem bírom elviselni amikor kiveszem a gépből a ruhát és nem vízes, hanem nyálkás
2012. szept. 24. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!