A mosószódát és a nátrium-perkarbonátot ti hány fokos mosásnál szoktátok használni?
Köszönöm, hogy írtál. Én is így tudtam, de nem éreztem hatékonynak a mosást ezekkel a szerekkel, ezért pár napja újra utánanéztem a neten, hogy hogyan kell használni a mosószódát és a nátrium-perkarbonátot, amiatt, hogy jól használtam-e eddig a szereket. Utánaolvasásom során olyan oldalakat találtam, ahol a nátrium-perkarbonátról éppen az ellenkezőjét írták a használattal kapcsolatban: sokak szerint magasabb hőfokon kell használni.
Akkor mi lehet az igazság? :-(
Szerinted hatékony a mosószóda mosáshoz és a nátrium-perkarbonát fehérítéshez, folttisztításhoz?
Nem tudom, hogy mit nem csinálok megfelelően.
Német nyelven: [link]
Google fordítóval fordítottam és persze lehet, hogy nem jól értelmeztem a szöveget, de mintha itt 60 fok feletti hőmérséklet lenne emlegetve a nátrium-perkarbonát használatának esetén, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!