Nálatok mennyi időt vesz igénybe egy héten a takarítás ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Mindenki azonnal elpakol maga után,mosogatás ebéd után egyből megvan,nincsenek széthagyott ruhák.Tehát a rendre vigyázva mennyi időbe telik a takarítás?2014. jún. 23. 22:04
1/9 anonim válasza:
Ebben az esetben 6 havonta egyszer fél nap.
Ha a mosást nem számítom bele.
2/9 anonim válasza:
Mi így élnük kétszobás lakásban. Heti egyszer takarítunk a férjemmel közösen. Másfél óra maximum és portörlés, porszívózás, felmosás, minden kész van.
3/9 anonim válasza:
Heti1 óra, ebben 2 porszívó, és 2 portörlés, és 1 fürdőfertőtlenítés van benne.
De a takarítás nagyrészét nálam, a ruhapakolás( szárítóról), mosogatas, tűzhelytakarítás, főzés utáni pakolás teszi ki...
A maradék kb semmi
5/9 anonim válasza:
Ezt megmutatom a feleségemnek, akkor talán nem nekem kell összeszedni a ruháit!
6/9 anonim válasza:
És vajon 30 m2-en vagy 300 m2-en lakunk? És sok bútor van, főként sok nyitott polc, vagy sem? És autópálya mellett lakunk vagy erdő közepén? (DE az pl. biztos, hogy nálunk mindig koszosabbak az ablakok, mint anyáméknál.Én havonta, max. 2 havonta pucolok ablakot, anyám évente egyszer. 80 km távolságra élünk - és a lakás fekvése is teljesen más adottságú.)
7/9 anonim válasza:
( jah a felmosast kihaygtam, de az alap a porszívó utan..( mosogatás utan a konyhat mindig törlöm)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Akkor bevezetem ezt a rendszert,mert mire visszacsavarom a fogkrém kupakját és sok ilyen kis apróságot megcsinálok,addig elmegy minimum egy óra,meg a kedvem is a többi teendőtől.:)
2014. jún. 23. 22:21
9/9 anonim válasza:
90m2 kb. 1-5 - 2 óra. Mosogatógép, szárítógép van, szóval igazából úgy csináljuk, hogy az egyikőnk nekiáll port törölni és porszívózni a másik közben elugrik bevásárolni (fél óra listáról), elpakol, elindítja a mosást meg a mosógépet, átpakol a szárítóba ha kész aztán elrakja. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!