Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Fürdés után a törölközőt...

Fürdés után a törölközőt hányszor használsz egyet? és mindenkinek külön törölközöje van hol tartjátok?

Figyelt kérdés
ha pl 4 tagú a család akkor 4 törölközö van?és a lábtörlő kéz törlő külön van?
2010. jan. 1. 18:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

ketten vagyunk, mindenkinek saját, + 1 közös kéztörlő.

arcomat is abba törlöm, a lábamat hagyom megszáradni.

hajamnak vettem külön bordó törcsit, mert nem mutatna jól a vörös hajfesték a fehéren :)

hetente, vagy kéthetente mosom, ahogy épp összejön annyi fehér, amiért érdemes lenne elindítani a gépet.-

2010. jan. 2. 20:45
 12/13 anonim ***** válasza:
43%
Fürdés után tiszta az ember miért baj az,ha a tiszta lábadat ugyan oda törlöd,mint az arcod vagy bármid? Egyébként Én sem szoktam megtörölni a lábfejem,de nem hiszem hogy ezért.:)
2010. jan. 7. 17:33
 13/13 anonim ***** válasza:

nálam így néz ki a dolog :

(csak nagy méretű törölközőket használok )

- 2 törölköző arcra ( ezeket van hogy 2 hetente mosom )

- 3 törölköző testre,mindegyiket 2-3 naponta cserélem,és így 1 hét alatt szépen összegyűlnek,majd kimosom

- 1 törölköző kéztörlőnek ( hetente mosom )

- 2 törölköző hajmosáshoz,és mivel hetente 1 szer mosok hajat ( vagyis mosatok,mert fodrász mossa),így mindig használat után mennek a mosógépbe.

- valamint a szekrényben lehet még 5-6 tiszta törölköző, amolyan "ki tudja,mikor kellhet" kategória.

Nekem van egy kis külön "gardrób" részem a fűrdőszoba mellett közvetlen,ott tárolom a törölközőket.

- külön lábtörlő törcsit hülyeségnem tartok,mivel fürdés után úgyis tiszta az ember,így tökmindegy.arcra meg van külön.

2012. okt. 30. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!