Van olyan házimunka amit szeretsz?
én mosogatni imádok, minden más fujj
vasalni soha nem vasalok, a férjem megoldja szerencsére, ha kell neki valamit vasalni
szerencsém van vele, mert ő szokott porszívózni is és szemetet levinni, és segíteni a nagytakarításban, ha vendéget várunk
a többi az én melóm
nálatok nem segítenek be a többiek?
Mosogatni szeretek, mert közben megy a rádió, vagy dudorászok, vagy beszélgetek.
Egyébként a vasalás frusztráló, a mosógép enyhén problémás, a porszívó irtó hangos, a pókhálók ragadnak, a felmosórongy meg csak maszatol. :) BUÉK!
én is mosogatni szeretek. persze ha óriási kozmás aljú fazekakról, vakargatnivaló tepsikről van szó, akkor húzom a számat, de megcsinálom. lehet közben rádiót, mindenféle zenét hallgatni, gondolkodni - a víz pedig finom meleg, a kézkímélő szer pedig selymes. :)
egyébként undorító nagy "káoszrendszert" hagyok magam után. szidnak is érte. és nem érdemes rendet rakni, letakarítani, mert két hét múlva ugyanolyan. azt mondják, meg fogok halni, ha jövőre kollégista leszek, esetleg albérletben kell laknom valamikor. :D :S
hát... kitartás. de adj a kezükbe szivacsot, rongyot és mosogatószert, portörlő eszközöket, és ha mindenki legalább saját maga után elmos-eltöröl két-három dolgot, minden jobb lesz. :)
OFF
23:25
Nem jó dolog gyűjtögetni!
Ha nem tudsz megszabadulni a régi holmiktól, akkor soha nem lesz rend az otthonodba. Hely kell az új dolgoknak, de előbb rendszerezd, hogy mi kell még és mi az amit sose vettél fel, csak pakolgatod.
Jól látod a helyzetet, a Máltai ezeket a ruhákat oda tudná adni azoknak, akiknek igazán szükségük van rá.
Azoknak, akiknek a mindennapi megélhetés is nagyon nagy gondot okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!