Lesz baja a mosogatógépnek ha 1-2 alkalommal só nélkül megy?
Figyelt kérdés
Aldi 7in1 sajátmárkás tablettát vettem (20 nk alatti vízkeménységnél nem kell hozzá se só se öblítő a doboz szerint, de ki tudja?), viszont a sót benéztem és mosógépbe való vízlágyítót vettem helyette. Karácsony előtt már nem jutok olyan boltba, ahol lehet kapni mosogatógépbe való sót, így annyi lenne a kérdésem, hogy só nélkül mehet 1-2 alkalmat, vagy várjam meg, amíg tudok sót venni bele?2009. dec. 22. 14:27
1/3 anonim válasza:
Nekem azt mondta a mosogatógép szerelő, (a boltjában vettük a gépet) hogy nem baj, ha néhány mosogatás só nélkül megy, de ha nagyon parázok miatta, tegyek bele konyhasót.
2/3 anonim válasza:
Én 5 éve használom az enyémet, és sosem volt benne só. Gondolom a tiédnek sem lesz baja, ha nem raksz bele pár hétig sót.
3/3 anonim válasza:
Szia! Nyugi, nem lesz semmi baja, ha nem teszel bele sót, majd legközelebb veszel és feltöltöd a gépet. Amúgy nem ajánlom a 7in1 tablettákat: csak az áruk horribilis, semmivel sem tudnak többet (tudom, tudom, papíron még ki-be is pakolnak a gépbe :) ), mint a 2in1 tabletták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!