Mi értelme van az öblítőnek? Ha csak az illat, akkor miért nem mással illatosítjátok a tiszta ruhát?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 17. 20:15
21/28 anonim válasza:
Semmi. Környezetszennyezés, divat, a bőrgyógyászat támogatása...
22/28 Ani.W válasza:
Neharagudj de nagyon hulye kérdést tettél fel,arról nem beszélve,hogy kioktatsz mindenkit és osztod az észt ! Szerintem te unatkozol !!!
23/28 anonim válasza:
Az illoolajokat utálom, maga ahogy kinéz, meg az állagát, de látom helyettem megválaszolod a nem is helyes választ :D
24/28 A kérdező kommentje:
Szerintem te még mindig nem tudod mi az az illóolaj, és mi az a kivonat. De nem is akarod tudni.
Kioktatás? Miért talán tilos ismeretet, tudást terjesztenem? Ez most komoly ember?
Ha szerintetek annyira hülyeség amit írok, meg lehet cáfolni nyugodtan érvekkel alátámasztva, nem csak egy két sorba beböfögni valamit.
2014. ápr. 26. 07:32
25/28 anonim válasza:
Támogatom a bio- öko életmódot, de Te kérdező, Te vagy az, aki miatt kiábrándul az ember... Tipikus Biomókus... Ez most olyan itt, mint a hittérítők, akik csöngetnek. Nem vagyok vallásos, és ha meglátom őket a kapuban, na Te jutottál eszembe róluk. Vagy itt most a reklámozás a cél?
26/28 A kérdező kommentje:
Örülök hogy támogatod:)
Azért a hittérítőkkel ne keverj már. Amiről én beszélek azok a természettudományi tények. Az meg nem vallás kérdése, hogy elhiszi-e valaki, utánaolvas-e.
Természetesen van egy kis reklám célja a dolognak, mint írtam az ismeretterjesztés.
2014. ápr. 28. 14:47
27/28 anonim válasza:
Mi évek óta nem használunk öblítőt. 1. több ismerősünk sem használt, mert extra pénzkiadás, ha pl. az illatot nézzük, a mosóporok után is marad kellemes illat. 2. erősen allergizál, bőrgyógyászok nem is preferálják őket 3. ha kivasalom a ruhákat, maguktól visszanyerik a puhaságukat. Szóval szerintem semmi értelme az öblítőnek.
28/28 anonim válasza:
Utolsó válaszoló teljesen egyetértek veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!