Mi értelme van az öblítőnek? Ha csak az illat, akkor miért nem mással illatosítjátok a tiszta ruhát?
Elnézést pontosítok az illóolajjal kapcsolatban, bár ettől függetlenül szerintem Te a kákán is csomót keresel.
Te bizonyára a mécses fölé való "illóolajra" gondolsz, amiben tényleg lehet olaj, zsíradék. Tehát kamu illóolaj. A pontos neve illatosító olaj(kéne hogy legyen).
Az igazi illóolaj az, ami a növény belsejében termelődik, és azért hívják "illó" olajnak mert elillan hamar. Ezt kivonatolják és kevés alkohollal keverik tartósítás végett. Milliliteres nagyságrendekről beszélünk.
Tehát ha valaki ilyet akar, akkor a "kivonat" szó alatt kell keresnie, bioboltokban és gyógyszertárban. Ez egy természetes kivonat, ha valakinek nem tetszik a természet illata, arra már végképp nem tudok mit mondani.
Utáljad kit érdekel? :D
Téged se érdekel ez az egész, csak kötekedsz.
Na, most nem értem, kérdést tettél fel, de kioktatás lett belőle a részedről.
Egyébként a válaszom: csak! Nem a te dolgod!
16:
Na most nem értem, idejössz válaszolni és az a válaszod hogy semmi közöm hozzá. Ezt minek írod le egyáltalán? Ja azért, hogy megmondhasd nekem jól, hogy én itt kioktatok.
Feltettem a kérdést. Kérdezik mivel akkor? Erre válaszolok. Leszólják, hogy mekkora hülyeség. Erre már csak elmagyarázom miről van szó. Ha ez kioktatás hát kioktatás.
17: A példádat pontosítva, ez olyan mintha valaki az összes zöldséget utálná. Mert te most azt állítod, hogy bármilyen gyógy- fűszer- virágnövény természetes kivonatának az illatát utálod. Valahogy kétlem hogy szagoltad volna mindet, mindenesetre ha tényleg MINDET utálod, akkor valami nem okés szerintem.
Bolond ez a kérdező.
Kérdésére választ vár, ehelyett oktat, kiokosít, kötekszik és megmagyaráz.
Azt hittem a vélemények érdeklik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!