Milyen házimunkákat szerettek? Milyent nem?
Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 17:17
11/17 anonim válasza:
én vasalni és porszívózni nem szeretek (de a porszívózás az igazi gyengém), a többivel nincsen problémám
12/17 anonim válasza:
Szeretek mosogatni, vasalni, és porszívózni de a portörléstől rosszul vagyok.
Szerencsére a férjem szívesen megcsinálja.
13/17 anonim válasza:
Én nagyon szeretek füzni, sütni. Viszont a vasalást nagyon utálom. És hogy mennyire mások vagyunk: a kolleganőm imád vasalni, de ha teheti a főzést inkább a férjére hagyja.
14/17 anonim válasza:
Én nagyon utálok vasalni (mert azt mindig nekem kell), porszívózni és felmosni viszont szeretek
15/17 anonim válasza:
imádok főzni és utálok mosogatni!a bevásárlást elintézem, takarítok is, ha kell fel is mosok. mosni nem tudok a Whirpool csodával, az a feleségem dolga,bár a ruhát ki én teregetem össze is én szedem,...és ha nagyon muszáj egyszerűbb dolgokat kivasalok ha már 3 kosárnyi ruha vár vasalásra.
16/17 anonim válasza:
Imádok: Mosni, teregetni, ruhát hajtogatni, eltenni szekrénybe, felseperni, rendet rakni
Semleges: Mosogatás, portörlés, porszívózás, ablakpucolás
Utálok: felmosni :D
17/17 anonim válasza:
locsolni szeretek almot cserélni a hörcsököknél nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!