Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen házimunkákat szerettek?...

Milyen házimunkákat szerettek? Milyent nem?

Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 17:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
mosogatni szeretek,porszívózni nagyon utálok!
2009. dec. 21. 17:24
 2/17 anonim válasza:
Én nagyon nem szeretek mosogatni:D porszívozni se... de hát ha egyszer meg kell csinálni akkor meg kell:S Amit szeretek az a törölgetés, portalanítás és a felmosás.
2009. dec. 21. 17:26
 3/17 anonim ***** válasza:

szeretem: főzés, bevásárlás, kötés, mosogatás, terítővasalás

semleges: szemétlevitel, rendrakás, függönycsere, porszívózás, könyvek portalanítása (nyáron), teregetés, mosás

gyűlölöm: vizesblokk takarítása (zuhanyfülkém van), ingek vasalása, portörlés, zoknik párosítása, ágynemű áthúzása

2009. dec. 21. 17:31
 4/17 A kérdező kommentje:

érdekes megfigyelni, hogy milyen sokfélék vagyunk

még. írjatok

2009. dec. 21. 17:34
 5/17 anonim ***** válasza:

amit imádok tavasztól őszig kertecskémben kapálni :D, télen havat lapátolni.

amit szeretek: hímezni, bár ez inkább hobbi, kádat súrolni, ablakot mosni, hűtőt kimosni.

semleges: porszívó, mosogatás, portörlés, felmosás, teregetés.

amit nem szeretek: ruhákat hajtogatni és aztán elrakni (pedig olyan hamar megvan mégsem szeretem), szemetest kiüríteni.

amit utálok: vasalni, sütőt belülről kitörölni (mert nem férek hozzá rendesen). kutyus tálját kimosni.

2009. dec. 21. 17:42
 6/17 anonim ***** válasza:

Szeretek: mosogatni, porszívózni, felmosni, konyhát, fürdőszobát suvickolni, függönyt mosni, ablakot pucolni.

Nem szeretek: rendet tenni (főleg a trehány családtagok után), teregetni, ruhákat helyükre tenni, a ruhásszekrényt rendben tartani, törölgetni, hűtőt leolvasztani, port törölni (allergia).

2009. dec. 21. 17:48
 7/17 anonim ***** válasza:
Legjobban mosogatni utálok,a wc fürdőszoba takarítása sem tartozik a kedvenceim közé.Amit szivesen csinálok:portörlés,felmosás.De akár szeretem akár nem meg kell csinálni.
2009. dec. 21. 17:51
 8/17 A kérdező kommentje:

ó milyen őszinték vagytok!

nagyon aranyos

2009. dec. 21. 17:51
 9/17 anonim ***** válasza:
Mindent szeretek, kivéve a vasalás! Ki lehet a világból kergetni a vasalással! Ép ezért nagyrészt olyan ruháink vannak, amit nem kell vasalni! :)
2009. dec. 21. 17:56
 10/17 anonim ***** válasza:

jujjj!! :)

nah:

a portörlést nem tudom hogy lehet szeretni, én csak akkor csinálom, ha a part szakad :) szemétlevitelt a párom intézi, legalább csinál valamit. :)

imádok: mosni (fincsi öblítőillat :) mosogatni, főleg az új mosogatómban, de gumikesztyű nélkül hozzá sem kezdek, porszívózás nyamiii :) olyan jó látni, ahogy tűnnek el a porcicák és hajszálak.

a felmosás is egész jó barátom.

ajtólemosás, ablakpucolás: ha nagyon muszáj, kb évente 2x max.

vasalás: háátt. 10 évesen nagyon szerettem, kemény 30forintért vígan vasaltam anyukám helyett :) mostanra annyira kikészít, hogy nincs se vasalóm, se deszkám, ha a párom vasalt ingre vágyik, akkor oldja meg :)

egyébként is van olyan program a mosógépemen, hogy nem lesznek gyűröttek a ruhák.

2009. dec. 21. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!