Milyen házimunkákat szerettek? Milyent nem?
szeretem: főzés, bevásárlás, kötés, mosogatás, terítővasalás
semleges: szemétlevitel, rendrakás, függönycsere, porszívózás, könyvek portalanítása (nyáron), teregetés, mosás
gyűlölöm: vizesblokk takarítása (zuhanyfülkém van), ingek vasalása, portörlés, zoknik párosítása, ágynemű áthúzása
érdekes megfigyelni, hogy milyen sokfélék vagyunk
még. írjatok
amit imádok tavasztól őszig kertecskémben kapálni :D, télen havat lapátolni.
amit szeretek: hímezni, bár ez inkább hobbi, kádat súrolni, ablakot mosni, hűtőt kimosni.
semleges: porszívó, mosogatás, portörlés, felmosás, teregetés.
amit nem szeretek: ruhákat hajtogatni és aztán elrakni (pedig olyan hamar megvan mégsem szeretem), szemetest kiüríteni.
amit utálok: vasalni, sütőt belülről kitörölni (mert nem férek hozzá rendesen). kutyus tálját kimosni.
Szeretek: mosogatni, porszívózni, felmosni, konyhát, fürdőszobát suvickolni, függönyt mosni, ablakot pucolni.
Nem szeretek: rendet tenni (főleg a trehány családtagok után), teregetni, ruhákat helyükre tenni, a ruhásszekrényt rendben tartani, törölgetni, hűtőt leolvasztani, port törölni (allergia).
ó milyen őszinték vagytok!
nagyon aranyos
jujjj!! :)
nah:
a portörlést nem tudom hogy lehet szeretni, én csak akkor csinálom, ha a part szakad :) szemétlevitelt a párom intézi, legalább csinál valamit. :)
imádok: mosni (fincsi öblítőillat :) mosogatni, főleg az új mosogatómban, de gumikesztyű nélkül hozzá sem kezdek, porszívózás nyamiii :) olyan jó látni, ahogy tűnnek el a porcicák és hajszálak.
a felmosás is egész jó barátom.
ajtólemosás, ablakpucolás: ha nagyon muszáj, kb évente 2x max.
vasalás: háátt. 10 évesen nagyon szerettem, kemény 30forintért vígan vasaltam anyukám helyett :) mostanra annyira kikészít, hogy nincs se vasalóm, se deszkám, ha a párom vasalt ingre vágyik, akkor oldja meg :)
egyébként is van olyan program a mosógépemen, hogy nem lesznek gyűröttek a ruhák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!