Valami nagyon jó konyhai bútor zsíroldó? Ami gyorsan és hatékonyan leoldja zsírt a bútorról?
Anno vettem még a Dm-be a neve ultra aktív univerzális tisztítószer extra vízkő és rozsdaoldó. Kék fújós flakon kiszerelésben és kb 600 Ft volt (500ml-es)De már sehol nem kapok.Nagyon jól leoldotta a konyhabútorról a zsírt, ahogy ráfújtam máris oldotta.
Most vettem a Rossmannba a neve Well Done konyhai univerzális tisztítószer, ez is konyhai bútorra, felületekre stb... de sz*rt sem ér, alig oldja a zsírt és még drága is volt.
Valami más zsíroldót tudsz ami neked bevált?
És mennyibe kerül a Tescos, milyen kiszerelésben van? Mi a neve pontosan? Kipróbálom
Köszi a válaszokat
Jöhet még (:
Kedves utolsó válaszoló! Megnéztem a linket. Ismerem a hideg zsíroldót, nekünk is van. Tényleg nagyon szuper még a legmakacsabb zsírt is leoldja, de sajnos ez bútoron nem használható. Nekem olyan kwelene, ami konyhabútorra is használható.
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!