Miért van állandóan büdös a szobámban?
minden héten kivan takarítva.ez takar porszívózást felmosást és törölgetést.hónaponta cserélek függönyt és ablakot pucolok és akkor is.5 percig nagyon jó illat van ,de utána nagyon szörnyű szag lesz.az ágyneműt is hónaponta cserélem le.aki tud segítsen mert bárkit elhívok biztos érzi meg hát nekem is kellemetlen nem hogy még neki.
köszönöm aki segít!!:)
13/L
A virágok is lehetnek büdösek, a föld amiben vannak, a víz ami áll alatta/benne.
És télen 2 hetente, nyáron hetente bizony ágynemű csere!
az ágyneműt tényleg hetente kéne mosni :)
milyen ablakok vannak? műanyag? mert ha az, akkor lehet az az oka, mivel fullosan leszigetelnek és abszolút nem cserélődik a levegő.ez ellen csak a rendszeres szellőztetés segít.
penész biztos nincs? az lehet ám nagyon eldugott helyen is. pl.képek mögött, padló alatt, fa burkolat mögótt, csempe mögött de gondolom csempe nincs.
A 15-ös válaszolónak adok igazat. A falba beeszi magát a penész. Újra kell vakolni,festeni. A faburkolat,csempe alá is beeszi magát.
Nálam évek óta nem kapni levegőt a szobámban.
Kiszellőztetek,és alig két perc múlva meg kell fulladni anyira nincs levegő.
Nem vakoltam festetem,és raktam újra apadlót. Helyette sosem zárom be az ablakot tárva nyitva van. Szinte olyan hieg van idebenn télen,mint odakinn.
De legalább levegőt kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!