Mi a tapasztalatok a mosógélkapszulákról?
Ez biztos igaz kedves első, de aki megteheti az úgyis a kényelmet választja..
Én egyszer vettem Ariel gélkapszulát mert akciós volt (65,-/db aszthiszem) és egye meg a fene.. de nagyon jó! a fehér ruhák adalék nélkül is szépek lettek, jó az illata öblítő nélkül is, a foltokat is jól kihozza, szóval szerintem ha akciós akkor megéri ezt megvenni.
Mondjátok meg nekem légyszi, hogy miért kell, hogy a ruha illatos legyen, miért kell öblítő és miért olyan nagy fáradság valami környezetbarátabb megoldást használni?
Én úgy nem szeretem, ha illatosak a ruhák, én azt szeretem, ha semmilyen és majd inkább én illatosítok magamon olyan parfümmel, amilyen kedvem éppen van aznap.
Ha végignézem a supermarketek polcait, elképedek, hogy ez mind felesleges lenne, tele öblítővel. Mi meg (én nem) csak visszük haza és locsoljuk a gépbe, párologatjuk a szobában, netán ahol a gyerekek alszanak, ekcémásra maratjuk a bőrünket stb. Ugyanez a helyzet a szénsavas üdítős részlegnél. Nem vagyok egy nagy környezetbarát hittérítő, de azért ezt már mindenkinek észre kellene vennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!