Érdemes - e venni (max. ) 50 ezer körül (boltban) motoros fűkaszát, ill. vannak-e negatív tapasztalatok e témában (márka, típus)?
Az olcsó gép olyan is .Mivel nem sok kaszálni valóm van,én is ilyenben gondolkodtam .MTD 190 eset vettem. Nem sokat kaszáltam vele ,az idő közben járt. 2. év első kaszálásakor
aztán megadta magát.Mentem a szervízbe, a boltba ahol vettem ,még a gyártóval is beszéltem.A válasz mindenhol az
volt,mit akarok én 40 ezer forintért.A jót meg kell fizetnem. Ez csak egy hobbi gép .Az egyik szerviz vezetője
ajánlotta a japán Maryjama fűkaszát.Közel 100000 volt.
Az 5kg kis gép,olyan mint egy álom.Ez már nem hobbi gép.
Merte ajánlani,mert egy önkormányzat ilyeneket vett 3 éve ,és egyet sem hoztak vissza javításra .Pedig ott aztán sok gazdája van .Nagyon kevés a fogyasztása,természetesen a hozzá előirt olajjal készül a keverék is .
Ezzel tényleg öröm dolgozni .
Royal Einhell MSB34
Nem egy nagy gép, de lekopogom, igen pozitívan csalódtam benne. Volt hogy hatalmas területet kellett vele lenyírni nyáron 3-4 alkalommal, egy délután ment 4-5 órát szinte csak tankolásra megállva, és bírta gond nélkül.
Máig 1. rántásra rögtön indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!