Mindig az nap találod ki mit főzől? Vagy hogyan szoktad?
Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 18:16
1/4 anonim válasza:
Igen általában reggel szoktam kitalálni!?mikor mihez van kedvem!Ha nincs kedvem a hússal vacakolni akkor jön a tészta, vagy a tartalmas leves valami kaláccsal!
2/4 anonim válasza:
Általában elötte való nap és akkor reggel ugy vásárolok be hozzá,vagy ha meglátom a boltban hogy valami akcios és megkivánom akkor azt fözök:)
3/4 anonim válasza:
Mi nagybevsárlásnál veszünk meg mindent,így bármikor hozzátudok nyúlni,ha főzni kell..Mindig éjszaka vagyok éhes,így fantáziálgatok,hogy mit ennék meg..megvan fejben 1 hét menüje..:-)Sokszor a gasztonómiás műsorok adnak ihletet,vagy a neten bukkanok rá valami jó receptre..
4/4 anonim válasza:
Szia!mi a férjemmel mindig a másnapi kaját beszéljük meg és munka után megcsinálom.ezek általában egytálételek, egy óránál többet nem tart a napi főzés.hétvégén azonban
a gyerekeimnek is főzök, a hétvégi, ünnepi menüt mindig megtervezzük és úgy vásárolunk.minden péntek du. sütök sütit, de van mikor szombaton újra, mert elfogy.szerencsés vagyok, mert nekem nem teher a főzés, inkább kikapcsolódás a napi céges robotból.
üdv.-e-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!