Szoktad alkalmazni az üvegfestést a lakás dekorálására? Segíts!
az üvegfestékekhez, amiket dobozban lehet kapni és sokféle van benne, általában adnak ilyen műanyag lapot vagy nem is tudom mi az..
arra kell ráfesteni a kontúrfestékkel a mintát, megvárod amíg megszárad (kb. 1 óra), és utána kiszínezheted a színes üvegfestékekkel. megint megvárod amíg megszárad (én egész éjszakára hagyni szoktam, de kb 2-3 óra alatt is megszárad), aztán le lehet húzni a műanyagról, és felragad az üvegre.
naa igen fólia csak nem jutott eszembe a neve:D
első voltam
Lakk nem kell, az ablakra magától ragad, de esetleg ilyen nagy méretnél lehet hozzá kapni direkt üvegmatrica-ragasztót.Bármilyen márkájút vehetsz, én eddig ahánnyal találkoztam, mind jó volt.
Igazából bármilyen fólia megfelel.(alufólia persze nem ;D)
az irattartó fóliát genothermnek hívják!
persze speciális üvegfestő fólia is van, vékonyabb meg vastagabb is, a vastagabb, hogyha térben akarsz dolgozni vagy ilyesmi.hobbiboltokban biztos lehet kapni, de ha üvegmatrica készletet veszel akkor abban minden van(fólia, ragasztó, stb.).
tehát nem kell cellux sem, az amúgy sem lenne túl szép.magától megy itt minden, miután lehúztad a fóliáról.
A/2-est nem tudom h lehet e kapni, de arra gondoltam, hogyha felosztanád 4 db A/4es részre, akkor úgy menne kis fóliával is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!