Meddig szoktad teleengedni a kádadat fürdésnél? Raksz vele valamilyen kényezető cuccot (habfürdő, aroma, só. Stb. )? Pezsgőzni szoktál közbe? Gyertyákat használsz este? Zene szokott menni?
Télen szoktam nagyon forró vízben áztatni magam, de több élvezetet még nem szenteltem a témának.
De most elgondolkodtattál.
én tusolni szeretek.
Kádba ritkán ülök bele még télen is. Akkor kb. háromnegyedig engedem valami habos cuccal, de se gyertya, se pezsgő, nem a kádban szoktam romantikázni és relaxálni.
Ritkán szoktam kádban fürödni, évente max. három-négyszer, főleg télen.
Kb. feléig, annál kicsit tovább töltöm meleg (nem forró, langyosnál azért melegebb, hogy ne hamar hűljön ki) vízzel. Habfürdőt nem használok, mert az összes fajtától tüsszögési rohamot kapok. :D
Egy kevés illóolajt szoktam tenni a vízbe, citromos eukaliptuszt vagy valami más citrusfélét, narancsosat.
Pezsgőzni nem szoktam, gyertyákat sem preferálom. A csöndet szeretem, merengeni, ellazulni, stb.
Egyébként tényleg, így nyáron is jó. Melegebb vízzel szoktam tusolni, és frissítő hatású a hőfok ellenére! (Talán nem véletlenül kínálják a nyári turistát a törökök forró feketekávéval, a japánok pedig forró törölközővel.)
Hetente vagy kétszer-háromszor szoktam fürödni. Ilyenkor bekapcsolom a rádiót és csak merengek:) Általában teleengedem.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!