Meddig szoktad teleengedni a kádadat fürdésnél? Raksz vele valamilyen kényezető cuccot (habfürdő, aroma, só. Stb. )? Pezsgőzni szoktál közbe? Gyertyákat használsz este? Zene szokott menni?
Figyelt kérdés
Köszönöm minden válaszadó válaszát!:)2010. júl. 23. 18:18
11/14 anonim válasza:
Barátnőm harmadáig töltötte egyszer a kádat, amikor nála fürödtem, hogy ne hogy kilocsoljam. :S Hát abban olyant csúsztam előre hogy a fél víz kiment. ;)
Amúgy én majdnem tele, már min velem együtt tele. És csak habfürdőt rakok bele.
12/14 anonim válasza:
egy héten úgy négyszer-ötször fürdök, de tusolni is szeretek. majdnem tele engedem a kádat, velem együtt. habfürdőt rakok bele csak. gyertyát ritkán használok fürdésnél és max. 3-4-et. zene nagyon ritkán megy, 1 évben 2×.
13/14 anonim válasza:
Én is télen szoktam fürdeni. Mondjuk havi 3-4 alkalommal. Nem szeretem a habot, és az illatokat. Megfájdul tőle a fejem. Viszont a gyertyák bejönnek.. Ilyenkor a csendet szeretem.. Legtöbbször mindenféle dolgon merengek ilyenkor. :)
14/14 anonim válasza:
Én általában ritkán fürdöm, de akkor nagyot "pancsolok". kényeztető cuccot nemhasználok, se pezsgőzni nem szoktam, se gyertya, se zene, DE: úgy teleengedem, hogy még a túlfolyót is eldugaszolom h minél jobban tele legyen. aztán gyakran elmerülök a vízben, hagyat vagy hasra fekszem a víz alatt és úgy lazítok. van hogy hanyatt fekszem a kád alján, előbbre csúszok és a lábamat felhúzom a fejemhez, vagy felemelem függőlegesbe és ilyen "gyertya állásban" vagyok, a lábamat közben behajlítgatom meg kinyújtogatom, nagyon szórakoztató és kikapcsoló! van hogy gyertya állásból leengedem a fejemhez a lábam és sok vizet direkt kifröcskölök a kádból a lábammal és nem érdekel ilyenkor, mennyi víz megy ki vagy hogy mennyire úszik el a fürdőszoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!