Mit tegyek a penész ellen már mindent kipróbáltunk? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Mind a két szobánk egy egy sarka elég széles sávban penészes, ezt betudtuk a hőhídnak bár szigetelve van a ház. De a farost hátuljú bútorokon is megjelent a zöld penész. Mindent lefújtunk szavóval és el is tűnt szépen de ahogy jön a fűtés szezon rögtön előjön. Szellőztetek de csak száraz időben, nem szárítok bent ruhát (vettünk szárító gépet), minden helységben van párastop sőt a szekrényekben is. A fürdőben van elszívó is. Mi mást tehetnék még?2014. jan. 18. 21:09
2/5 anonim válasza:
Én sem jártam sikerrel az általad próbált dolgokkal, végül rászántam magam és beruháztam egy ilyenbe: [link]
Érezhetően jobb a levegő minősége és még a nyitott csomag ropi is ropogós marad :)
3/5 anonim válasza:
egyenletes, legalább 20°C hőmérsékletet csinálj! el fog tűnni a penész.
4/5 A kérdező kommentje:
Műanyag ablak van de csak a konyhában a szobákban még a régi dupla fa van. A hőfok egyenletes mivel cirkó fűtésünk van. Van egy 3 éves lánykánk megüt a guta ha meglátom a penészt.
2014. jan. 19. 17:57
5/5 anonim válasza:
Tehát nincs hőhíd, egyenletes és meleg a lakás, nem teregetsz bent, szellőztetsz is rendszeresen+ van minden helyiségben párátlanító készüléked, ha jól értem?
Meg kellene nézni, hogy mennyi a relatív páratartalom a lakásban. Ha ezekkel a feltételekkel együtt még mindig magas, akkor ott valami más probléma van.
Ha nem magas, akkor viszont nem kellene penészednetek.
Nincs olyan fal, ami talajszint alatt van? Esetleg csőtörés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!