Mi alegjobb penész ellen? Folyt. Lent.
nincs beszigetelve a lakás, kűzdhetsz vele éveken át és mindenféle tisztítószert vehetsz az akkor is ki fog jönni .
A lakást be kell szigetelni . nagy a páratartalom. izületibetegséget okoz és tüdőbetegséget a penész
Hú, köszönöm, én is remélem, de mivel az a ház szigetelt, rendes alappal rendelkezik, így nem valószínű, h lenne.
Amúgy vannak ilyen módszerek, amivel lehet utólagosan is pótolni az alapot....nem tudom, h ebből mennyi a reklám, és mennyi az igazság :)
Ideiglenes megoldásnak a Szavó megteszi, szerintem 1-2 hónapig nem lesz gondod.
Én februárban fújtam körbe vele a fürdőt és még most sem látok penészt.
Penész ellen a legjobb az ideális páratartalmú levegő. Ezt pedig megfelelő légcserével lehet elérni.
A légcsere módját ki-ki maga választja ki kedvéhez, lehetőségeihez mérten, egy dolog viszont tény: a korszerű, légtömören záródó nyílászárók mellett kézi szellőztetéssel NEM LEHET kivitelezni a megfelelő légcserét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!