Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Gáztűzhelynek a sütőjéről...

Gáztűzhelynek a sütőjéről mivel tudnám könnyen letisztítani a ráégett zsírt?

Figyelt kérdés
Vettem már hideg zsíroldót, Dr. Beckmann sütőtisztítót. Elég sokat letudtam vele tisztítani fáradságos dörzsöléssel, de nem mindenhol jön le.
2008. júl. 11. 05:36
1 2
 11/13 Rowena válasza:

Sziasztok!

Kérlek, segítsetek! Édesanyámnak 5 éve vettem kombinált tűzhelyet. Amúgy egy nagyon tip-top asszonyka, de mint mostanában kiderült a sütőt azóta sem tisztította ki. Kétségbe estem. Én az enyémet használat után kimosom, így sosem kellett még suvickolnom.

Az övé borzalom. Hideg zsíroldót használtam - eredmény semmi. Ciff-fel, (remélem jól írtam!), majd szódabikarbónával súroltam, -eredmény alig valami. Mit csináljak? A ventillátornál és a felső gril-fűtőszálnál hogy lesz tiszta, úgy hogy ne menjen be ez a vastag szutymó? Nagyon kérlek, segítsetek. Muszály valahogy kitisztítanom.

2012. máj. 14. 09:42
 12/13 anonim válasza:
Vegyszerek helyett gőztisztító! 10 ft alatt már kaphatóak!
2016. márc. 9. 10:57
 13/13 anonim válasza:

W5 sütő tisztító hab.

Gond nélkül mindent leszed

2022. máj. 4. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!