Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan lehet letisztítani a...

Szchylla kérdése:

Hogyan lehet letisztítani a padlólapról a fugamaradékot?

Figyelt kérdés
Nem a fugahézagból, hanem magáról a lapról... Rászáradt, és kifehéredett...
2011. aug. 25. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha te fugáztad akkor próbáld meg újra és újra a fugázó szivaccsal és tiszta vízzel vagy sikárkefével végig mászni... Nekem a férjem csodálatosan szétkente és rászáradt, a burkoló azt ajánlotta ,hogy sósavas felmosás:( nem volt egy séta galopp, de 2x3x felmostam és szebb lett:)de kellett így is 1-2hét míg "lejártuk" a maradékot Ha ezt választod szellőztess!!!
2011. aug. 25. 15:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha laminált padlóról van szó, akkor szerintem sehogy roncsolás és karcolás nélkül. Metlakinál szinte lehetetlen. A fenti elv nem nagyon követendő, mert ha mázról van szó, akár meg is marhatja és esztétikailag annyi. De ha pontosabban leirod,hogy miről van szó biztos mennek jobb ötletek is.
2011. aug. 25. 16:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Pengés festékkaparóval a nagyját, aztán sokszor felmosni padlóápolós vízzel.
2011. aug. 25. 20:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Járólapról van szó... Ecettel próbálkoztam, de még mindig "maszatos"...
2011. aug. 26. 09:35
 5/6 anonim válasza:
Lehet kapni Cementfátyol eltávolitó folyaékot. Baumax, Obi, Brico ilyesmi helyeken.... elég büdös, szellőztess! De ez tuti leviszi.
2011. aug. 26. 11:44
 6/6 anonim ***** válasza:
a nagyját zsilettel, ami maszatos acetonnal.
2011. aug. 27. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!