Miért van az hogy ahova az öblítőt adagolom kifolyik a dobra mikor bele öntöm?
Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 20:39
11/16 anonim válasza:
Az ecet az vízkőoldásra javalott!
Az én gépem is olyan ha csak egy kicsit is több kerül az adagolóba mint a max jelzés azonnal kifolyik a doba!
Ha kevesebbett rakok bele akkor ott marad
12/16 anonim válasza:
az ecet jó a vízkőoldásra is de ha a környezetet akarod védeni akkor sokan ajánlják az ecetet öblítő helyett ....
13/16 anonim válasza:
ja és azt elfelejtettem h én kifejezetten szeretem az ecettel öblített ruhák illatát mert olyan friss illatúak lesznek.
14/16 anonim válasza:
Nem lesz ecetszagú a ruha, sőt a színmegtartásban is segít. De lehet hozzá illóolajat használni.
Egyébként az öblítő azért folyik ki, mivel az öblítő eltömíti egy idő után a tartályt, amiben benne marad a víz, így valóban nem tudsz utána öblítőt önteni, mert tele van vízzel. Szedd ki a tartály, és áztast ecetes vízbe, azt kioldja..
15/16 anonim válasza:
nekem is kifolyt .De már nem!!!
Aszonta a szerelő szedjem le az adagolot ,áztassam hypos vizbe aztán fölpiszkával tisztitsam ki a járatokat mert bedugult.
és igaza volt .Kössz neki innen is
16/16 anonim válasza:
Nekem is kifolyt. kihívtam a szerelőt mert már idegesített. Levette a panelt ahol a gombok,programmok vannak (te is le tudod szedni) s visszaakasztott a helyére valami pöcköt. Azóta nem marad benne a víz sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!