Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért van az hogy ahova az...

Miért van az hogy ahova az öblítőt adagolom kifolyik a dobra mikor bele öntöm?

Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 20:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy esetleg túl sok öblítőt töltesz be? Ha egy bizonyos mennyiségnél több kerül az adagoló rekeszbe azonnal leszívja, ezért tegyél kevesebbet.
2009. nov. 18. 21:30
 2/16 anonim válasza:
nekem akkor volt ilyen amikor olcsó akciós löttyöt vettem és az túl híg volt!
2009. nov. 18. 22:05
 3/16 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom én nem híg löttyöt használok hanem coccolinot , de azzal is ugyanúgy járok mint Te

És a ruhákon egyáltalán nem érezni az öblítő illatát

Pedig túl sokat sem öntök az adagolóba

2009. nov. 18. 22:08
 4/16 anonim ***** válasza:

nekem akkor volt igy, amikor viz maradt az adagoloban. leszivta emiatt tobbszor is amig rajottem. most kiemelem, kifujom belole a vizet es ugy teszem bele az oblitot.

nem tudom megoldhato-e ez a te gepeddel?!

2009. nov. 18. 23:13
 5/16 anonim válasza:
akkor passzolom!sajnálom hogy nem tudtam segíteni!
2009. nov. 18. 23:53
 6/16 anonim válasza:
ahova járok takarítani, pont ugyanez a gond. egyszerűen munka közben néha odamegyek a mosógéphez, figyelem a programot, hol tart. az utolsó öblítésnél adagolom az öblítőt, de ha végez a gép, mire újból ránézek, akkor az öblítő programot újból bekapcsolom, miután beleadagoltam az öblítőt.
2009. nov. 19. 06:14
 7/16 anonim válasza:

Nekem is kifolyik.

Nem tudom mitől van. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni.

2009. nov. 19. 08:32
 8/16 anonim ***** válasza:

Nekem is kifolyik, felültöltős mosógépem van. Ha esetleg megtudod, mért, írd meg nekünk is!

Köszi

2009. nov. 19. 18:21
 9/16 anonim válasza:
Én ma jöttem rá mi is okozza:))az öblítős részben víz marad és így nincs elég hely az öblítőnek amit beleöntünk...nekem Bosch felültöltős gépem van 90 e ft volt 4 éve, tehát nem egy rossz minőség de mégis nem jó ez a tartályosdi...újabban ecetet használok öblítőként és ez még jobb mert nem zsírosodik le az öblítős rész....
2009. nov. 20. 17:36
 10/16 anonim válasza:
Ezt az ecetes öblítést már Én is hallottam. De nem lesz ecet szaga a ruhának???
2009. nov. 20. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!