A fürdőszoba falán a csempe nagyon vízköves. Ha ecettel kitartóan dörzsölöm, lejön?
Figyelt kérdés
Vagy valami más tipp? Köszönöm a válaszokat.2013. nov. 11. 12:51
1/5 anonim válasza:
Próbáld meg.Mi gyakrabban tisztítjuk,így vizkő nem vastagodik meg rajt .
2/5 anonim válasza:
Igen, az ecet lehozza a vízkövet.
Viszont nagyon büdös, ezért inkább vízkőoldó terméket javasolnék ha nagy a felület, azok gyakran illatosítottak is.
3/5 anonim válasza:
A well done szanitertisztítója szépen oldja, csak le kell fújni, picit vársz és letörlöd. Hát, a szaga annak sem kellemes...
4/5 anonim válasza:
Az ecetet "mindenre" ajánlják .Vízkő oldásra is.Hát én kipróbáltam,hogy melyik a jobb,az ecet vagy egy gagyi profis vízkőoldó.Az ecet kb semmit !sem csinált a vízkőoldóhoz viszonyítva. Erről ennyit.
5/5 anonim válasza:
Én sósavval szoktam,elég szúrós de hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!