Leveszitek a cipőt otthon?
A bejáratnál leveszem, illetve van az első és hátsó bejáratnál is egy kilépő papucsom, amit akkor húzok fel, ha az udvarra járok, egy, amit bentre a hideg padlós helységekbe, egyébként mezitláb.
Padlóburkolat is van sokféle. Linóleum, járólap, laminált padló, szőnyegek.
Mikor hogy. Ha otthon vagyok, általában mezítláb, de ha valamiért felugrok egy félórára, akkor nem feltétlen veszem le a cipőt. És bármelyik helyiségbe bemegyek cipővel.
A páromnak volt az összeköltözésünk elején egy próbálkozása, hogy akkor ő most kitakarított, úgyhogy a szoba előtt még a papucsot is vegyem le. Merthogy a lakás van értünk, nem mi a lakásért. Azaz nem akar gyakran takarítani.
Az én felfogásom viszont ugyanúgy az, hogy a lakás van értünk, épp ezért azt csinálok, amit akarok és olyan öltözékben, amilyenben akarok. Mivel egyébként tisztaságmániás vagyok és maximum kétnaponta kitakarítok, nincs kosz. Azon a rettenetes 30 négyzetméteren meg 5 perc végigtolni a porszívót.
(A másik mániám egyébként a fehér, a párom azzal se értett egyet, hogy a fürdőben minden fehér legyen, még a szőnyeg is - hiszen bemászkálunk cipőben!, de az is mindig tiszta, tekintve hogy szintén maximum kétnaponta megy a mosás tetejére. Én így érzem jól magam és most, hogy látja hogy nem olyan vészesen sok munka, ő is :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!