Sokba kerülne áttérni a bio mosásra, mosakodásra? Hogy álljak neki?

Mosópor helyett használj mosószódát! A mosóporok alapanyag is ez, csak még kevernek hozzá illatosítót és egyéb adalékokat. Olcsóbb a mosóporoknál, és szebbek is a ruhák. Öblítők helyett pedig ecetet.
Mosakodáshoz, fürdéshez valamilyen gyógyszappant, lehetőleg olyant, amit az orvos ajánl.
A hajár is moshatja szappannal sampon helyett, és mosás után öblítse le ecettel. ( Mellesleg én már hosszú évek óta így mosok hajat) Többet ér, és egészségesebb, mint a sok vegyszer, amit az emberek használnak.

Köszi! Az ecetet kipróbáltam már, nem lesz szagos tőle, max. 1 napig, utána elpárolog a hajból. :) Öblítésnél is csak amíg kiteregetem addig érzem.
Mosószódát fogok venni, öblíteni ecet+víz+illóolajjal fogok. Már csak azt nem tudom milyen szappant kéne használni...

A kecsketejes szappanok tényleg nagyon jók.
Mi a zöldboltból szoktunk rendelni (szappant, mosószódát, szódabikarbónát és mosóparfümöt is)
Itt a szappanokról (meg más termékekről) felhasználói véleményeket/tapasztalatokat is olvashatsz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!