Szerintetek érdemes áttérni a natúrkozmetikumok használatára?
Szerintem igen. Semmit nem vesztesz vele. Én is áttértem a natúr samponra, balzsamra és pakolásra. Ugyanolyan jók, mint amilyeneket előtte használtam. A hajam szép egészséges.
Egyedül a hajolaj az, amiből szilikonosat használok, mert nagyon nagyon vékony szálú a hajam és ezzel ki tudom tolni a növesztését. Ha növényi olajat tennék a végére, az meg leterheli és zsíros hatást kelt úgy.
Csak ha elég türelmes vagy.
Sokan tapasztalják, hogy előbb rosszabb lesz a szilikonmentes (és egyéb natúr) sampontól (valójában nem attól, csak ekkor derül ki, hogy eddig a "szilikonos tartotta össze a hajukat").
Kócos, nehezebben kezelhető... de ez többnyire csak az átmenet.
A kímélő, natúrkozmetikumok hosszú távon mindenképpen jobban. Kevesebb az irritáció, ez serkenti a hajnövekedést is... stb. stb.
Ki kell próbálni, beválik-e.
Alverdés sampont-balzsamot használok, kezdettől jót tett a hajamnak, nem gubancolódik egyáltalán.
Bőrre sajnos nem jöttek be a natúr cuccok, semmi változás nincs, akár használom őket, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!