Mivel fehérítsem ki az Amway-s fehérítőbe áztatás után besárgult melltartóimat?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt beáztattam Amway fehérítőbe egy fehér women secret és két, szintén fehér h&m-es melltartómat. Nem teszem őket mosógépbe, ezért áztatom, majd öblítem. Tegnap, 1 éjszaka ázás után kitettem száradni az erkélyre, ahová odasütött a nap, de száradás után meg sem néztem egyiket sem, mert nem feltételeztem, hogy valami lehet rajtuk. Ma szembesültem azzal, hogy mindháromnak a jobb kosara besárgult, valószínűleg azt az oldalt sütötte a nap. Megpróbáltam kivenni az anyagból a nagy sárga foltot, de nem sikerült. Mivel tudnám helyrehozni úgy, hogy ne károsodjon az anyag? Eddig nem volt baj ezzel a márkájú fehérítővel...2013. aug. 12. 17:51
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy csak nem elég alaposan öblítetted ki, s a nap miatt sárgult meg. Egy próbát a szódabikarbónás áztatás megér, az szépen fehérít. Én mosáshoz is szoktam tenni a fehérekhez. Kárt nem okoz az anyagban.
2/5 A kérdező kommentje:
Milyen mennyiséget tegyek a vízbe? Langyos legyen a víz vagy hideg?
2013. aug. 12. 18:42
3/5 anonim válasza:
Mosógépbe két evőkanállal szoktam tenni, áztatáshoz is mehet nyugodtan kb. ennyi.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2013. aug. 14. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!