Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hány gép ruhát mosol egy...

Hány gép ruhát mosol egy héten, és hány főre? És mennyi és milyen mosóport, öblítőt használsz el egy hónapban?

Figyelt kérdés
Mi hárman vagyunk. Két naponta három gép ruha. Havi 4-5 kg Ariel, és 2,5-3l Lenor sensitive... nagyon sok. Más mennyit mos???
2009. okt. 21. 19:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hárman vagyunk, heti átlag 3X mosok. Egy fehér, egy színes, és egy gyerekruha. (persze, ha ágynemű van, azt külön). A kislányom ruháit csak mosódióval mosom, a magunkéhoz Tomit használok. Öblítőt nem, ecettel, és illóolajjal öblítek. A mosószer olyan 2-3 hónapig elég (színesnek, fehérnek külön, és 3-3 litereset vettem). De lassan áttérek a mi ruháinknál is a mosódióra. Folttiszítónak Domestos fehérítőt, illetve mosószappant használok, nem szeretem, ha foltok az előke, vagy nem ragyog a textilpelus.
2009. okt. 22. 12:30
 12/12 anonim ***** válasza:
anyukám szinte minden nap mos. 4-en vagyunk. egy hét alatt kb 6-7et mos. és vasárnap vasal. bár múlt héten beteg volt vasárnap, nem bírt felkelni, aztán most kissé felburult a rend, mert én annyira nem vasalok jól, hogy annyi ruhát megcsináljak, hugom kicsi, apa meg egy lusta disznó, meg én a kezébe se adnám a vasalót, véletlen sem!
2009. okt. 23. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!