Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen mosóport használsz?...

Milyen mosóport használsz? Valami igazán jót keresek de azért még megfizethető legyen.

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 18:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%

lild formil teljesen megfelelő.

mondjuk nem tudom, h milyen ruhákra kell, színes vagy fehér?

én pl feketére csak dreftet használok, mert utálom, ha kifakul. erre szánok pénzt, mert arányaiban olcsóbb a jó mosószer mint egy új ruhatár 2 emberre :D

ariel meg persil sztem felesleges. (színes és fehér ruhák esetében. annyit nem ér, amennyit elmondanak róla, és az árában jelentős mértékben benne van a reklámköltség, ugyanúgy mint egy ruhánál, vagy minőséginek kikiáltott ételnél.

gondolom inkább büdik lesznek a ruháid mintsem koszosak, szóval ha csak egy frissítő illatosító mosásra kell, akkor megfelelnek a középkategóriás, áruházláncok sajátmárkás cuccai is.

remélem nem pontozol le a véleményemért :D

2011. febr. 6. 19:00
 2/16 anonim ***** válasza:

Weisser Riese

De kizárólag osztrák vagy német beszerzésből, NEM amit itt árulnak!!!

2011. febr. 6. 19:46
 3/16 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem az ariel is teljesen oké. Nekem eddig mindent kihozott. És mivel kevés is elég belőle, egy főre havi 250 Ft körül van, ez igazán nem megfizethetetlen. Ja és tök jó az illata is, tehát öblítő se kell :)
2011. febr. 6. 21:40
 4/16 anonim ***** válasza:
Mandulatejes Tomi! A legjobb
2011. febr. 8. 11:08
 5/16 anonim ***** válasza:
55%
Lányomnak persil sensitive,magunknak persil gold plus,vagy folyékony tomi.Mindig szokott akcióban lenni,akkor vásárolok.500 ft/kg szerintem nem vészes,és nagyon sokáig elég(kislányom előkéiből maradéktalanul kihozza a zsíros,gyümölcsös...stb. foltokat 40 fokon!).
2011. febr. 8. 12:04
 6/16 anonim válasza:
dreft, és mindig akciósan veszem, akkor veszek több flakonnal.
2011. febr. 11. 08:00
 7/16 anonim ***** válasza:
55%
Persil mosógél. Akcióban kell megvenni, úgy nem annyira drága.
2011. febr. 11. 17:23
 8/16 anonim válasza:
Aldiban lehet kapni az Aliomat néven futó mosószert, 4kg színes ruhákra 900 Ft, fehérekre egy ezres. Nagyon elégedett vagyok vele. A retkes gúnyát is tisztára mossa.
2011. febr. 12. 09:05
 9/16 anonim válasza:
19%
Bonux fehérre és színesre is!
2011. febr. 14. 19:58
 10/16 anonim ***** válasza:
Tomi kristály.
2011. febr. 17. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!