Milyen fertőtlenítős öblítőt használsz? Mi a neve, hol veszed és kb. mennyiért? Most hallottam róla, hogy van ilyen :-)
gondolom pamut ruhát adsz a kisfiadra. azt lehet mosni 90 fokon is, ha nagyon világos színűek, akkor meg tehetsz mellé domestost.
ja, és gözölős vasalóval is átmehetsz rajta.
szerintem elég drága ahhoz képest, hogy csak 20 mosásra elég. ezek a tipikus parasztvakító termékek, amikről bemagyarázzák, h neked erre mennyire szükséged van, aztán ha jobban elgondolkodsz, rájössz, h megvagy nélküle is.
igaz, én felnőtt vagyok, imádok turiba járni, de soha semmi bajom nem lett a ruháktól, pedig csak 40 fokon mostam őket.
A klóros vízbe mártogatás (Domestos, vagy Flóraszept) semmit sem ér hosszabb beható idő nélkül, ha adsz neki időt, akkor meg tönkreteszi, meggyengíti a ruha anyagát.
Ha az öblítő nem klórral fertőtlenítő, és adsz neki időt, hogy hasson, miért is ne használnád?
Akárhogy is mosod ha utána átvasalod az mindennél hatékonyabb lesz. Nincs az a baci ami túlélné a 100 fok feletti hőmérsékletet.
Ezt egyébként nagymamámtól tanultam, és neki jobban hiszek mint ezeknek az új és persze jó drága "csodaszereknek"
A nagymamád nem folytatott virológiai tanulmányokat, különben eszébe jutottak volna a termorezisztens kórokozók, amelyek nem számítanak ritkaságnak.
Ha ő nem is, remélem, te hallottál már zenélni a hepatitiszről. Ne hogy azt hidd, hogy a főzés, vagy a vasalás kiírtja a kis vacakokat.
Úgyhogy a kérdező, normális határokon belül annyi fertőtlenítőt használjon, ami még nem válik az ellátottjai kárára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!