Anyukák, milyen fertőtlenítős öblítőt használtok a babák ruhájához? Mi a neve, hol veszitek és mennyiért?
Egyáltalán nem használok öblítőt, sima folyékony mosószerel vagy fehéreket mosószódával mosom.
Sosem mostam/mososm külön a gyerekek ruháit, így is majdnem minden nap megy a gép
Szia
Nem tudom, hogy milyen ruhakhoz akarod hasznalni, de ha lehet inkabb vasald ki az a tuti :)
Turis ruhák,fertőtlenítve vannak.Ha kimosod és kivasalod,bőven elég,de ha mégis tartasz a dologtól,tegyél ecetet a vízbe,az is fertőtlenít.
Én csak turis ruhákat veszek(nem azért mert nem vehetnék 1-2 újat),újszülött kora óta.Én mondjuk nem vasaltam soha,max.a fehéreket(body)tettem a vízbe 1 pici Cloroxot.
1600 Ft elég durva 1l öblítőért úgy, hogy csak 12 mosáshoz elég...
Az ecet nagyon jó fertőtlenítő, a színeket is védi és a vizet is lágyítja.
0,5 dl-t szoktam ugyanannyi vízzel hígítani és azt öntöm az öblítőtartályba, egyáltalán nem ecetszagúak a ruhák!
Ja és persze egy gőzölős vasalás tutira minden bacit elpusztít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!