Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen tanulópoharat használtok?

Milyen tanulópoharat használtok?

Figyelt kérdés
4 hónapos babám van, neki szeretnék majd ilyen poharat vásárolni.

2011. nov. 14. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Semmilyet.

6-8 hónapos korig anyatej, onnantól vastag falú kifelé forduló peremű üveg pohár. Egy éves korukra bármilyen pohárból egyedül isznak a gyerekeim, és nem törtek egyetlen poharat sem! (Legalábbis ivás közben nem, mert amúgy előfordult, talán egyszer, hogy lesodorták, de a legtöbbet én töröm. :o)

Sok felesleges macerát lehet így megspórolni.

Utazáskor vagy babakocsiban babyvizes flakonból kaptak inni, elsősorban csak vizet, így ha mellé is folyt picit, nyomtalanul megszáradt.

Első gyerekemnél még próbálkoztam mindenféle csőrös cuccal, de alig bírta megtanulni, aztán bepenészedtek, folytak, kezelhetetlenek és undorítóak lettek, így hamar váltottunk. Többi gyerek már csak poharazik. Nekünk maximálisan bejött.

2011. nov. 14. 21:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Én MAM szelepest használok - nálunk nagyon bevált!
2011. nov. 14. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekünk volt Nuk-os, Aventes... EGyik sem kellett. Anno babalátogatóktól kaptunk egy disney-s tescosat, amit én elsüllyesztettem a gyerekszoba alsó fiókjába. Azt találta meg a kisfiam a minap és örömmel használja. :) Ennyit a drága dolgokról, amit a szülőknek találtak ki. :)
2011. nov. 15. 07:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Én egy sima poharat vettem 4 hónapos lányomnak. Cumisüveget nem kap, mert anyatejes, úgyhogy feleslegesnek tartom csőrösre szoktatni, aztán meg pohárra, ha a pohárból is ugyan olyan ügyesen iszik már most. Anyatejjel próbáltam.
2011. nov. 15. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!