Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen mosóport használsz?...

Milyen mosóport használsz? Valami igazán jót keresek de azért még megfizethető legyen.

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 18:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is Persilt használok, 3000 Ft-ért veszem a 6kg-osat és az kitart vagy két hónapig. Számomra ez a legjobb illatú mosószer és tényleg messze a leghatékonyabb. Ezenkívül takarékos is, mert már benne van a vízlágyító is, arra már nem kell külön költeni. Most különben akciós a Pennyben, most 7,2 kg-ot kapsz 3000 Ft-ért.
2011. febr. 18. 11:39
 12/16 anonim ***** válasza:

11:39 vagyok.

Az lemaradt, hogy 3 óvodás fiam van, elég durván koszosak a ruhák. Érdemes megfontolni az első válaszoló által írtakat is, mert ha tényleg csak kvázi átöblítési, frissítési funkciója van a mosásnak, akkor elég lehet egy olcsóbb mosószer is, hovatovább a mosódió is.

2011. febr. 18. 11:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Ariel a legjobb! A folttisztítójukat is használom. Nagyon szeretem.
2011. febr. 18. 19:48
 14/16 anonim válasza:
Ariel 3d actives mountain spring...Nagyon jól tisztít és friss illatúak a ruhák. A legjobb!
2012. nov. 26. 17:18
 15/16 anonim ***** válasza:

én is az aldis Aliomat mosóporra esküszöm, rengeteget kipróbáltam már, és hosszútávon ez vált be, mind ár/értékarány tekintetében, hanem hatásfokban is; és miután én sokat mosok a gyerkőcök miatt, tényleg nem mindegy az ár, ugyanakkor az olcsóbb mosóporok nagy problémája, hogy ha még szépen (hatékonyan) mosnak is, jellemzően nehezen oldódnak be a hideg vízben, mindig maradnak fel nem oldódott darabok a mosószer-adagolóban, miután lement a mosás... nna, hát ennél ilyen elő nem fordul, sem a fehér, sem a színes ruhákhoz valónál! ez eddig az összes, általam kipróbált "takarékos" verzióknál előfordult, legyen szó, bármely hiper által forgalmazott sajátmárkás, vagy egyéb mosóporról, kivéve ezt - és és emellett gyönyörű végeredményt produkál 40°C-on is!

*megj.: jó egyébként még a szintén aldis Tandil is, csak annak az ára valamivel magasabb, és nagy mennyiségeknél ez sem elhanyagolható szempont...

2015. júl. 27. 11:06
 16/16 anonim ***** válasza:
még valami - előző vagyok -, régebben, míg nem volt nálunk ez ominózus áruházlánc jelen, én is az Arielt preferáltam, akármilyen drága is volt, az vált be, egyik olcsóbb alternatíva sem hozott hasonlóan jó eredményt, most viszont - sok-sok tesztelés után - állítom, az Alomat UGYANOLYAN szépen mos, mint az Ariel, vagy a Persil, és erre egyik olcsóbb mosópor sem képes /vagy: képes, de nem oldódik be tökéletesen, ami ugye baj/.
2015. júl. 27. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!