Milyen mosóport használsz? Valami igazán jót keresek de azért még megfizethető legyen.
11:39 vagyok.
Az lemaradt, hogy 3 óvodás fiam van, elég durván koszosak a ruhák. Érdemes megfontolni az első válaszoló által írtakat is, mert ha tényleg csak kvázi átöblítési, frissítési funkciója van a mosásnak, akkor elég lehet egy olcsóbb mosószer is, hovatovább a mosódió is.
én is az aldis Aliomat mosóporra esküszöm, rengeteget kipróbáltam már, és hosszútávon ez vált be, mind ár/értékarány tekintetében, hanem hatásfokban is; és miután én sokat mosok a gyerkőcök miatt, tényleg nem mindegy az ár, ugyanakkor az olcsóbb mosóporok nagy problémája, hogy ha még szépen (hatékonyan) mosnak is, jellemzően nehezen oldódnak be a hideg vízben, mindig maradnak fel nem oldódott darabok a mosószer-adagolóban, miután lement a mosás... nna, hát ennél ilyen elő nem fordul, sem a fehér, sem a színes ruhákhoz valónál! ez eddig az összes, általam kipróbált "takarékos" verzióknál előfordult, legyen szó, bármely hiper által forgalmazott sajátmárkás, vagy egyéb mosóporról, kivéve ezt - és és emellett gyönyörű végeredményt produkál 40°C-on is!
*megj.: jó egyébként még a szintén aldis Tandil is, csak annak az ára valamivel magasabb, és nagy mennyiségeknél ez sem elhanyagolható szempont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!