Milyen mosógépet vegyek, ami nem megy 3-5 év alatt tönkre és nem teszi tönkre a ruhákat akkor sem, hogy ha sűrűn kell mossak a babánk miatt?
Figyelt kérdés
A jelenleg whirlpol-unk az ezt csinálja sajnos.2009. okt. 12. 15:31
1/7 anonim válasza:
Sok 1 év alatt tönkrement (többek között whilpool) után 4 éve vettem egy siemens mosógépet és egy siemens szárítót.
Majdnem minden nap mosok (3 gyerek) semmi baja, gyönyörűen mos, sok fér bele.
2/7 anonim válasza:
a mi mosógépünk vagy 20 éves, és nem vizköves..
3/7 anonim válasza:
Amilyenetek van,na azt nem ajánlottam volna,sok a gond ezzel a márkával újabban,tapasztalatok szerint.
Én a Candy-t ajánlom.
4/7 anonim válasza:
nekünk a családban a fagor vált be.
Nem mondom, hogy a többi nem jó, nekem eddig ez az első mosógépem, 5 éves.
5/7 anonim válasza:
Az enyém 10 éves Zanussy,és tökéletesen mos.Nem vízköves,de én nem is használok öblítőt,meg drága vízkőoldótt,hanem minden mosáskor 1 pohár ecetet az öblítő helyett.A ruhák is szebbek,és nem is vízköves a mosógép.
6/7 anonim válasza:
15:58 as vagyok, nem tudom, miert kellett lepontizni, amúgy nekünk tatramat 245.3 van és mi se használunk semmi calgont meg minden ilyen fajta dolgot, mi is ecetet használunk
7/7 anonim válasza:
Nekem Elin van, anno csomagolássérülten vettük 4 éve, és minden nap mosunk, van, hogy kétszer-háromszor is (nagycsaládosok vagyunk). Kifogástalanul működik, és a ruhák is szépek. Nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!