Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Rend van most nálatok? Ha...

Rend van most nálatok? Ha betoppanna valaki, akkor vendégvárásra alkalmas a lakás? Nappali, konyha, fürdő, stb.

Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 14:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
a szobámban tegnap raktam rendet:) amúgy elég nagy a kupi, mindig:)
2009. okt. 12. 16:19
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

hozzám nehogy jöjjön valaki, mert be sem lép, már fordul is ki =)

:(

2009. okt. 12. 16:20
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A nappaliban és a konyhában volna mit elpakolni, de amúgy minden ok. Még ma este elpakolok , de holnap ugyanúgy szét lesz ez-az. Hiába,csak itt élünk.:)
2009. okt. 12. 18:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Reggel takarítottam, úgyhogy nem kellene szégyenkeznem. Jelenleg gyeden vagyok a 4 hónapos lányommal, úgyhogy elég sok időm van.
2009. okt. 12. 19:31
 15/18 anonim válasza:
100%

"Jelenleg gyeden vagyok a 4 hónapos lányommal, úgyhogy elég sok időm van."

:) használd ki, amíg még így van :))

nekem már ekkor sem volt így :)

boldog babikázást!

2009. okt. 14. 07:19
 16/18 anonim válasza:
Van egy 8 hós fiam, nincs rend, de most mostam fel,, hogy ha nyalogatja a padlót, ne koszt nyaljon. Amúgy már a hajam is az égnek áll a sok cucctól, ami elöl van, de hiába pakolok el, nem tart sokáig a rend, folyton tele van a dohányzó asztal mindennel. Ha alszik a gyerek, örülök, hogy leülhetek kicsit, mint most...
2009. okt. 14. 10:02
 17/18 anonim válasza:
Most épp jön hozzám valaki, úgyhogy rendet raktam :D De csak azért mert beteg vagyok, egész nap nincs más dolgom, de máskor reggel 7-kor indulok el itthonról és leghamarabb este fél 7-re érek haza és akkor már alig állok a lábamon. De örülök hogy most legalább van időm rendbe szedni az egész lakást :)
2009. okt. 19. 12:59
 18/18 anonim válasza:
xD Hát nálunk ekkora felfordulás még sose volt!! A hálószobákba csillog villog minden, de a fürdőbe, nappaliba, előszobába, konyhába tiszta csatatér minden, mivel felújítunk.. Van ahol fal sincs.. xD Tiszta por minden. Suliból hazaérek be kell állnom anyáméknak segíteni este 8 fele végzünk én utána tanulok, fürdök és alszok. Minden teli van takaró fóliával a hűtő anyáméknál van, nálam van a tányéros szekrény elég durva.. xD Én is alig férek el egyedül a szobámba, nem hogy még egy vendég.. :D
2009. okt. 23. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!